Седам мистериозних кругова појавило се у селу поред Чачка: Трава на том месту потпуно сагорела и сваке године их је све више, домаћин Драго плаши се зрачења из дубине земље (ФОТО)(ВИДЕО)

Чачак – Двориште Драга Лабана у селу Трбушани код Чачка до пре три године изгледало је потпуно нормално. Зелене површине редовно је косио ручно или електричном косилицом, а онда су почеле да се дешавају необјашњиве ствари. Један по један, ничим изазвани правили су се кругови на трави и сада их у овом домаћинству има укупно седам. Неверица је завладала код овог домаћина и комшија, јер никоме није јасно на основу чега је на појединим местима трава потпуно сагорела и то у кружном облику.

„Ово је права мистерија, ко зна шта је у питању и није нам свеједно. Овде живимо преко четрдесет година и никад се нешто слично није десило. Све време сам равномерно косио двориште и све је било потпуно нормално до пре неколико година. Кругови су скоро идентичне величине, на том месту као да је све сагорело, а у средини се поново зелени трава, као да их је неко цртао“, изјавио је Лабан за РИНУ.

24.10.2021.


Fotografije