Бебин плач се у кући на крају села зачуо после пола века чекања: Снајка из Скадра је донела срећу у трошни дом Ђоковића, брак је успео иaко се никада нису видели (ФОТО)

Ариље – Да за неког срећа нису луксузне вишеспратнице, скупи аутомобили и пуни банковни рачуни најбоље доказује породица Ђоковић из села Добраче код Ариља. Иако ниједан динар није зарадио ако дебело не потури леђа, Радомира је у позним годинама задесила највећа могућа срећа. У његовом дому зачуо се бебин плач након скоро пола века и то је било довољно за сузе радоснице на његовом лицу. Срећу је донела снајка из Скадра која му је родила двоје златне деце.

"Наше жене нису хтеле да дођу на крај овог села, па сам у потрази за супругом прешао километре и километре. Срећа ме је погледала, јер супругу сам видео само онда кад се удала за мене, али наш брак је успео. У почетку је било веома тешко, али жеља за породицом и децом нас је спојила. У мојој кући родио се син Стефан тек након педесет година и то је највећа радост. Отсварена ми је да се моја лоза настави. Иако услови за живот нису савремени, ми све што имамо прво одвојимо за децу па онда за нас шта остане", казао је Радомир Ђоковић за РИНУ.

03.11.2021.


Fotografije