Produžila sam sebi život za 15 godina, sada sa osmehom prilazim ogledalu: Žana iz Čačka izgubila 80 kilograma za nepunih godinu dana (FOTO)     ·     Ovo je dika i ponos čitavog Gornjeg Milanovca: Dobili zatvoren bazen pre mnogo većih srpskih gradova, uskoro svečano otvaranje     ·     Sutra besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja širom Srbije     ·     Teška saobraćajna nesreća kod Tivta: Jedna osoba poginula     ·     Od ponedeljka kreću radovi na kolovozu od čačanske bolnice do semafora u Atenici     ·     Preminuo crnogorski biznismen Brano Mićunović     ·     Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Невиђени кркљанац код Прељине: Формирана километарска колона на излазу са наплатне рампе, саобраћајни колапс и овог петка (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Током поподенвних сати поново је дошло до потпуног колапса у саобрћају на излазу са наплатне рампе у Прељини, а у смеру од Београда ка Чачку формиране су километраске колоне возила. Возачи чекају и до пола сата да наставе свој пут, претпоставља се према некој од туристичких дестинацаија у Западној Србији. Осим њих, у још тежој ситуацију су мештани Прељине који се скоро сваког викенда суочавају са огромним саобраћајним гужвама у свом месту. 

"Сваког петка исто, потпуни је колапс. Чекамо понекад и по сат времена да се са нашег локалног укључимо на главни магистрални пут. На сваке две секунде овуда пролази по једно возило. Тешко је нама који возимо, али ни пешацима није лакше. Прећи са једне, на другу страну улице, права је лутрија. Саобраћајне незгоде се често дешавају, а понекад оне имају и смртни исход", рекао је за РИНУ мештанин Прељине. 

Када се прође "уско грло" у Прељини, за возаче се мука не завршава. Обилазница око Чачка једна је од најкритичнијих тачака и деоница где су током викенда највеће саобрћајне гужве. 

Појачан интензитет саобраћаја евидениран је на читавом магистралном путу ка Ужицу и даље ка Златибору, а на тој деоници дошло је и до мањег одрона. 

"У близини тунела на Златибору застој је у оба првца и формирана је дугачка колона возила. Аутомобили се једва померају. Наш пут од Београда ка Златибору због колапса у саобраћају траје два пута дуже него иначе", рекао је возач Иван Митровић. 

РИНА


19.11.2021.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO