Фабрику “CHIPS WAY” водиће млади Чачани

Чачак – На Скупштини власника комапније “CHIPS WAY” договорено је да се руковођење фабриком препусти тиму младих Чачана које ће на позицији генералног директора представљати досадашњи технички директор Лука Јовановић.

Према речима једног од власника који је био на челу фабрике од 2012. године, Томислава Бајевића, дошао је тренутак коме се тежило, за протеклих шест година достигнути су рекорди у погледу производње и пласмана производа у све три производне линије: чипса, флипса и кокица.

“Ово је заједнички успех свих запослених, коопераната и нас као власника, јер захваљујући доброј стратегији, пожртвованошћу радника, добрим односом коопераната, остварили смо највиши ниво планираног у погледу квалитета, количина и пласмана производа из три програма.Чачански чипс се нашао међу омиљеним грикалицама у 14 држава од којих је девет држава Европске уније”, рекао је Бајевић.

Раст производње пратио је ангажовање младих стручњака пред којима ће у наредном периоду бити озбиљан изазов. Изградња производне линије за слатки програм улази у завршницу, а први слатки производи из чачанске Чипсаре очекују се већ почетком лета.

24.04.2019.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1