Не верујемо колико брзо смо заобишли Чачак, некада смо на обилазници чекали и сат времена: Овако изгледа први викенд након пуштања деонице до Паковраћа, са ауто-пута стижу слике на које се дуго чекало (ФОТО)(ВИДЕО)

Чачак - Први викенд након отварања деонице од Прељине до Паковраћа показао је све оно што се данима уназад причало. На обилазници око Чачка, најкритичнијој деоници, која је задавала муке на стотинама возача како из Прељине и Чачка, тако и из читаве Србије и региона током петка, суботе и недеље ни у једном тренутку нису забележене гужве у саобраћају што је била редовна појава скоро сваког викенда, месецима уназад.


"Ово је просто невероватно. Први пут да смо заобишли гужве на тој чувеној обилазници, нисмо ни били свесни колико смо брзо заобишли Чачак кад смо путовали на Златибор и сада кад смо се враћали. Пут нам је скраћен за више од пола сата, ако не рачунамо чекање које је некада трајало и по 45 минута на наплатној рампи у Прељини и путовање око Чачка које је знало да потраје и до сат кад су највеће гужве током празника. Стићи од Беграда до планина у Западној Србији сада је изузетно лако и право је уживање бити за воланом", рекао је за РИНУ возач Александар Бабић.

06.02.2022.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1