Produžila sam sebi život za 15 godina, sada sa osmehom prilazim ogledalu: Žana iz Čačka izgubila 80 kilograma za nepunih godinu dana (FOTO)     ·     Ovo je dika i ponos čitavog Gornjeg Milanovca: Dobili zatvoren bazen pre mnogo većih srpskih gradova, uskoro svečano otvaranje     ·     Sutra besplatni preventivni pregledi u Domovima zdravlja širom Srbije     ·     Teška saobraćajna nesreća kod Tivta: Jedna osoba poginula     ·     Od ponedeljka kreću radovi na kolovozu od čačanske bolnice do semafora u Atenici     ·     Preminuo crnogorski biznismen Brano Mićunović     ·     Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Узео летву и претио да ће га пребити због дуга од 500 динара: Драматична ситуација догодила се у центру Чачка наочиглед бројних пролазника (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Несвакидашња сцена догодила се у центру Чачка наочиглед свих пролазника када је дошло прво до гласног вербалног, а затим и до физичког сукоба између двојице мушкараца. 

 

"Чуо сам галаму и свађу, а затим је све кулминирало када је млађи мушкарац узео летву и кренуо са њом ка човеку са којим се свађао. Претио је да ће га пребити ако му не врати новац", рекао је за РИНУ Дејан Браловић који је у том тренутку пролазио улицом и умало и сам био жртва инцидента.

 

Старији мушкарац је затим кренуо да бежи ка оближњој продавници, али га је нападач сустигао. 

 

"Испред продавнице ударио га је летвом, али је закачио кофу коју је носио. У њој су била јаја која су се том приликом разбила. Да није била жалосна, ситуација би била смешна", додао је Дејан.

 

Према првим информацијама, до спорног обрачуна дошло је због невраћених 500 динара.

 

Становници овај инцидент нису пријавили полицији. 

 

РИНА


04.05.2022.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO