Језив снимак из центра Чачка, бахати возач дивљао аутомобилом у близини вртића и школе: Настављају се дрифтовање и трке пакленим улицама, наочиглед деце и усред бела дана (ВИДЕО)

Чачак - Гласно брујање мотора и шкрипа кочница док су за воланом једва пунолетни малдићи, слика је која свакодневно сусреће Чачане и то у непосредној близини центра града. Полигон на бедему одавно је познат као место на ком се скупља омладина заљубљена у брзе четворотачкаше и то ништа није спорно да осим што угрожавају своје, врло често у опсносот не доводе и туђе животе. У вечерњим сатима ту дрифтују и тркају се колима, а сада су бахати појединци очигледно одлучили да раде шта хоће и онда кад то они хоће. Језив снимак брзе и насилничке вожње шири се међу Чачанима и то уснимљен усред бела дана.

"Шетала сам са децом, кад смо угледали возача који се припрема за перформанс. Стајао је испред продавнице и онда је нагло окренуо под ручном, и наставио пуним гасом ка центру града. Деца су се уплашила, а ја сам остала затечена том бахатошћу. У то време на тротоарима и пешачком прелазима је пуно деце, јер се у близини налазе и школа и вртић. Ово је срамота шта нам омладина ради, да немају нимало обзира према својим суграђанима. Згрожена сам", каже грађанка Чачанка која се нашла на лицу места.

13.05.2022.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1