Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·    


Autor: RINA.rs


Бацају кревете и душеке где стигну, па чак и поред изворишта воде: Бахатост појединица у Тополи све већа, формирају се мини депоније на сваком ћошку (ФОТО)


Топола –  Из дана у дан као да је све више несавесних грађана који да би се брже решили оног што им смета отпад бацају где стигну. Дивље депоније ничу као печурке после кише, а бахатост појединица није заобишла ни Тополу. На уласку у ову општину из правца Рудника у непосредној близини изворишта воде осванули су призори који су мештане оставили без текста.

„Више пута смо апеловали на надлежне да ово смеће однесу јер не само да је ружно већ представља и потенцијално легло заразе. Несавесни грађани бацају кревете, душеке, гардеробу, разне предмете из домаћинства, пси луталице после то развлаче, има и разне хране која смрди, веома непријатно када прођемо поред , а још горе што је изнад извориште воде“, каже мештанка Криве Баре које живи у близини.

Слична ситуација и на уласку у Тополу из правца Аранђеловца у насељу Камењак. Контејнер је до пола попуњен, а поред њега је формирана права мини депонија.

„Све је више оних који не зову комуналне службе како би се решили кабастог отпада, већ тај проблем сами решавају тако што кревете бацају свуда. Надамо се да ће коначно се повећати еколошка свест појединих наших грађана, јер ово постаје неподношљиво“, поручују мештани.

РИНА


21.05.2022.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO