Невероватан обрт, сада је коначано познато зашто и како је шкода завршила на банкини поред пута: Аутомобил летео 30 метара, возач прешао у супротну траку и ударио мотор

Пожега - Многе пролазнике који су се јуче у поподневним часовима нашли на магистралном путу од Чачка ка Ужицу у близини Пожеге,  дочекала  је неверовантна сцена поред пута.  Аутомобил марке шкода „висио“ је окачен на заштитној банкини. На објављене фотографије поједини су имали и шаљиве коментаре писајући како је ту забрањено паркирање. Међутим, позадина приче ипак је потпуно другачија, а аутомобил је завршио на том месту јер се сударио са мотоциклистом који му је долазио у сусрет.

"Ауто марке шкода који се кретао из правца Ужица, под још неразјашњеним оконостима прешао је у леву  траку неких метар, а којом се кретао моториста из Пожеге, уредно у тој својој траци. Дошло је до њиховог контакта, мотоциклиста је „одсуљао“ асфалтом око 15 метара од места контакта, а шкода око тридесет, што показује брзине кретања. ", казао је за РИНУ, Владе Ивановић, сведок и очевидац овог догађаја.

10.06.2022.


Fotografije