Вода је све више надолазила, пробио сам ламперију и на рукама је прабацио на поткровље како би преживела: Невиђена драма у кући ветеринара Недељка, његова непокретна жена могла је да настрада у поплави (ФОТО)(ВИДЕО)

Горњи Милановац - Од поноћи, па све до раних јујтарњих сати у дому ветеринара Недељка Чоловића из села Богданица одиграла се права драма. Њихов породични дом за само 15 минута био је читав под водом, након што је наишла бујица. У кући су били Недељко и његова непокретна супруга Гордана којој је у једном тренутку живот висио о концу.

"Газио сам воду кроз кућу која је била висине преко метар и по. Жена је непокретна и била је у највећој опасности. Од толиког страха пробио сам ламперију и њу сам на рукама убацио на поткровље. Тако јој је спасен живот јер није било много времена и вода је све више надолазила. На лице места су дошли ватрогасци и Хитна помоћ који су је потом избавили из куће, а због проживљеног великог стреса она је сада хоспитализована у милановачкој болници", прича за РИНУ Недељко са сузама у очима и још увек видно потресен.

12.06.2022.
Видео ће бити објављен накнадно


Fotografije