Овај човек је међу најхуманијим у Србији, велико срце куца у грудима Синише Никитовића: Највеће признање за његова добра дела су осмеси на лицима угрожених, али његов рад у Лучанима се не заборавља

Лучани - Ретки су они који нису чули за име свештеника Синише Никитовића. Овај надалеко познати хуманитарац службујући у Гучи и Приликама и сада као службеник нишке Епархије и кординатор Верског Добротворног Старатељства Епархије нишке ,,Добри Самарјанин" у претходним годинама нахранио је на стотине гладних и уз помоћ своје вибер групе обезбедио кров над главом и вратио осмех на лице. Његова доба дела свакако нису остала непримећана, па је поводом дана општине Лучани добио и престижно Признање 10. јун.

"Не можемо и нећемо да забаоравимо сва његова доброчинства која је чинио непосредно и преко тада већ вибер групе „Добри Самарјанин“ коју је основао и са својим члановима и пријатељима материјално и духовно помогао деци из општине Лучани и неколико стотина породица , јавних установа у целој Србији. Зато је додела овог признања само мали знак захвалноси за све оно што је урадио", рекао је за РИНУ Миливоје Доловић председник општине Лучани.

12.06.2022.


Fotografije