Уништићемо све, жао нам је што ће невини страдати: Порука која леди крв у жилама, овако изгледа мејл који је јутрос затворио на десетине школа у Моравичком и Златиборском округу (ФОТО)

Чачак/Горњи Милановац - Током ноћи и у раним јутарњим сатима на мејл адресе основних и средњих школа у Моравичком округу стигао је мејл у коме се наводи да је бомба постављена у просторије тих школа. Од 53 школе на простору Моравичког округа, само 18 школа није добило мејл са претећом поруком, али се ситуација на терену мења из сата у сат.


„У питању су већином школе ван градског подручја. На територији града Чачка стигла је дојава о постављеној бомби у Основну школу `Свети Сава`, али и у две средње школе, Медицинску школу и Машинско-саобраћајну. Дојаву о подметнутим бомбама добиле су све основне школе на територији општине Горњи Милановац, на територији општине Ивањица и на територији општине Лучани. Оно што је најважније јесте да су сви ученици евакуисани и безбедни", истакла је Слађана Парезановић, начелница Школске управе Моравичког округа.

16.06.2022.


Fotografije