Криво ми је што нисам успео да у том тренутку учиним више и спасим јој живот: Сенад је последњи видео Бојану како прилази ка језеру, није стигао да је упозори на опасност (ФОТО)

Нова Варош - "Много ми је жао што у том тренутку нисам могао ништа да учиним како бих спасио њен живот, криво ми је", овако говори Сенад Хаџи Ибрахимовић очевидац трагичног догађаја који се одиграо на Златарском језеру када се у њему утопила тридесетосмогодишња жена. Тело утопољене мајке двоје малолетне деце Бојане С. из Нове Вароши извучено је из дубине од око пет метара из Златарског језера данас око 11 часова. Она се утопила у акумулацији код Кокиног Брода наочиглед своје две кћерке, и према речима пријатеља била је непливач. Први да помогне нашао се управо Сенад, али нажалост није успео. 

"Прво су ћеркице саме сишле до обале, а за њима и мајка Бојана са којој сам се и поздравио. Хтео сам да им скренем пажњу да је на том месту где су планирале да се расхладе дубока вода и да се помере мало даље где је плиће. Прошло је неких десетак минута, нажалост нисам стигао то да им кажем. Млађа ћеркица је дотрчала до мене и изговорила само "мама је нестала у води". Нису знали да ми тачно кажу где се то догодило, нисам ни ја знао шта у том тренутку треба да радим", испричао је још увек видно потрешен Сенад за РИНУ.

21.06.2022.


Fotografije