Свако парче драгачесвког асфалта у време Сабора трубуча злата вреди: Објављен оглас за јавно надметање, угоститељи и трговци ово чекали месецима јер у Гучи за три дана могу да зараде као негде за годину (ФОТО)

Лучани - Ситно се одбројава до почетка 61. Сабора трубача у Гучи, а управо ова манифестација је златна кока за бројне угоститеље, мештане и трговце. Док траје Сабор у Драгачеву се број становника утростручи, а неки зараде толико да не морају радити ништа до следеће године. Сви они који желе парче асфалта за себе морају испоштовати административе одредбе, стога је Комисија за спровођење поступка јавног надметања Општинске управе општине Лучани објавила оглас за јавно надметање ради издавања јавних површина у закуп за време 61. Драгачевског сабора трубача у Гучи.

"Позивају се сви заинтересовани привредни субјекти да поднесу писане пријаве ради учешћа у поступку јавног надметања за издавања јавних површина у закуп за време 61. Драгачевског сабора трубача у Гучи од 05. 08. до 07. 08. 2022. године. Предмет јавног надметања су продајна места у улици Републике, Браће Јечменић, Чеде Васовића, Проте Гучанина у Гучи. Право на подношење пријава имају сви привредни субјекти који су регистровани за обављање привредне делатности код Агенције за привредне регистре, односно да су у активном статусу и који Буџету општине Лучани не дугују локалне јавне приходе", потврђено је за РИНУ у локалној Комисији.

27.07.2022.


Fotografije