Док се на плажама "умире"од врућине и тропских температура, на овој црногорској планини усред лета је снег: Стефан из Чачка остао шокиран призорима који су га затекли на фасцинантном Дурмитору (ФОТО)(ВИДЕО)

Чачак / Жабљак - Иако су прва асоцијација на Црну Гору море, сунце и плаже Стефан Раичевић из Чачка на свом примеру то је дементовао. Овај млади фризер, али и заљубљеник у путовања за ког је пре неколико месеци чула читава Србија, обишао је једну од најжвописнијих планина у региону и остао фасциниран призорима које је тамо затекао.


"Иако су температуре свуда екстремно високе, на Дурмитору као да је други Бог. Док смо се пењали ка његовим врховима скоро већина стена је и даље, крајем јула прекривена снегом. Покривач је дебљине неколико центиметара и велико је питање да ли ће се отопити до нових снежних падавина, које се овде могу очкиватти већ крајем октобра. Коме је врућина и жељан је зиме, ево може да дође на Жабљак и ужива у грудвању и евентуално санкању", каже кроз осмех Стефан за РИНУ.

28.07.2022.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1