Udaren pešak na ulazu u Ivanjicu: Muškarac (60) zadobio teške povrede glave i ekstremiteta     ·     Majka i kćerka povređene u silovitom sudaru u centru Tutina: Smrskani audi i mercedes, delovi vozila i staklo rasuti svuda po putu     ·     Jezivo nasilje u Novom Pazaru: Maskirani napadač upao u ugostiteljski objekat i nožem izbo mladića u vrat i grudi     ·     Tragičan kraj: Preminuo odbornik iz Topole koji se polio benzinom i zapalio     ·     Horor u Novom Pazaru, u pucnjavi ranjene dve osobe: Napadač ispalio hice i pobegao, povređeni odmah prebačeni u bolnicu (FOTO)(VIDEO)     ·     Čudo prirode u voćnjacima zapadne Srbije: Kod Lukića i Filipovića procvetale višnje i trešnje kao da je proleće, a ne početak jeseni (FOTO)     ·     Meci završili u nogama, ranjeni muškarac otkrio da je u njega pucano iz automobila: Detalji pucnjave u Priboju, za napadačem policija i dalje traga     ·     Naoružana i maskirana lica upala u dvorište manastira, povremeno se čuju pucnji: Eksluzivne fotografije sa Kosova iz sela Banjska (FOTO)     ·     Preko administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak nije dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju     ·     Mladić iz Sjenice se utopio u Ulcinju     ·     Tanasković: Pčelarima od sledeće godine subvencije od 1.000 dinara po košnici     ·     Moguće detonacije u kamenolomu kod Kragujevca: Uništavaju se ručne bombe i privredni eksploziv oduzeti u sudskim sporovima     ·    


Autor: RINA.rs


Хорор у селу Дивци код Пријепоља, пси луталице упадају преко ноћи и кољу стоку: Драгану страдало преко 20 грла, морао стадо да пресели на другу локацију (ФОТО)


Пријепоље - Драган Новаковић из села Дивци код Пријепоља данима се суочава са правим хорор сценама у свом домаћинству. Током ноћних сати пси луталице су неколико пута заредом упали на његово имање и заклали стоку. До скоро је имао велико стадо, али грла је сада све мање и мање. У последњом налету звери су му заклали две овце, које је нашао иза штале.

"Тренутно имам четрдесет оваца и тридесет јагњади. Моји пси свако вече лају и упозоравају на опасност. Када изађем из куће тада је већ прекасно, затекнем језиву сцену. Видим да су већ извршили терор и кости одвукли ка реци Лим. Једном ми је страдало шест, а пре извесног времена за ноћ су заклали чак 17 грла", казао је за РИНУ, Драган Новаковић.

Услед ове велике опасности вредни био је принуђен да своје преостало стадо пресели на другу парцелу, док је у штали остала само једна овца, која је бежећи од предатора повредила ногу. Штету коју су му причинили пси литалице, како каже, нема рачун да пријављјује, а са вуном која лежи у дворишту не зна шта ће.

"Нудио сам свима да поклоним, никоме није потребна, чак сам носио у конфекцију надајући се да им треба, међутим одбили су ме јер не откупљују. Оно што ми најтеже пада јесте што морам да отерам на депонију у коју опет не могу да уђем док не платим. Тако ме је штета вишетрука и огромна", истакао је Новаковић.

Од додаје да овце држи из љубави и за потребе посла којим се бави, али сада се пита да ли ће то услед дивљих терориста који упадају на његово имање уопште моћи да се одржи.

РИНА


03.08.2022.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO