Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Почео највећи фестивал у региону: На десетине хиљада посетилаца стигло из свих крајева света, у Врњачкој Вањи у наредна три дана све распродато


Врњачка Бања - Ловефест већ данас заједно са десетинама хиљада посетилаца из целог света почети прославу 15 година трајања једног од највећих фестивала у региону. Врњачка Бања је одавно већ распродата и спремна да дочека велики број младих људи.

 

Од 4. до 6. августа на чак пет музичких бина смењиваће се више од 200 извођача, а међу њима су и велике светске звезде Марцо Царола, Јосепх Цаприати, Фоламоур, Јамие Јонес, и многи други. Звезде првог фестивалског дана биће Даннy Тенаглиа и Kоллектив Турмстрассе, а први фестивалски дан затвориће Kолсцх.

 

Београдски синдикат први пут на Ловефесту

 

Програм на легендарној Ливе бини отвориће Хладно Пиво, а сутра нас очекује и наступ састава Kанда Kоџа и Небојша. Први пут на Ловефест долази и Београдски Синдикат, који после успешног концерта у Београду своје хитове доноси у Врњачку Бању. Сенидах ће као и претходне године "запалити" публику и приредити спектакуларну завршницу фестивала.

 

Ловефест је ове године у потпуности распродат један дан пре почетка. Организатори су најавили да ће бити могуће да се купи још само мали ограничен број улазница на улазу у фестивал у Врњачкој Бањи.

 

Замена наруквица данас од 17х

 

За све они који желе да избегну гужве и чекање у редовима, замена наруквица доступна је већ данас од 17х на простору испред главног улаза у фестивал. Фестивалске капије отварају се сутра у 20:30х, а на Ловефест биће могуће да се уђе до 02:00х после поно

 

Циркусфера већ данас од 19:30х

 

Осим већ добро познатог музичког програма, у оквиру петнаестог издања фестивала своју зону имаће и чувена Циркобалкана. Под слоганом #ЖивиЦиркус Циркусфера и Ловефест представиће и приближити посетиоцима све одлике савременог циркуса кроз представе, специјалне тачке и радионице. Већ данас од 19:30х све посетиоце очекује представа „Хаос кабаре", а број места је веома ограничен. Осим тога током три фестивалска дана, публика Ловефеста имаће прилику да присуствује бројним радионицама и тачкама савременог циркуса.

РИНА


04.08.2022.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO