Био је најпознатији нежења у Србији, његов оглас расплакао је многе: Милан са Гојне Горе пронашао жену свог живота, млада ће се због љубави из града преселити у село, снајка стиже у септембру (ФОТО)

Горњи Милановац - Да ко чека тај и дочека најбоље доказује и пример Милана Томића из села Гојина Гора који је својевремено био најпознатији младожења у Србији. Многа срца је освојио искреном жељом да пронађе сродну душу која се не либи живота на селу у ком живи. Сви су тада били одушевљени његовим поступком, али невеста она права никако није долазила на кућни праг да обрадује стару мајку. Многи су тада причали да девојке заиста беже од живота на селу, тешког посла и да скоро све које желе да се удају више преферирају градску средину. Ипак, кад је и сам престао да се нада десило се чудо. Милан је упознао жену свог живота, заљубио се на први поглед и верио. Жени се ове јесени. 

"Живот је непредвидив и леп. Кад сам, може се рећи, дигао руке од женидбе појавила се она. Упознали смо се сасвим случајно, она се није уопште ни јавила на онај мој оглас преко фејсбука, а за који је чула читава Србија. Није ме уопште ни познавала из те приче, тек касније кад сам јој испричао је схватила да сам то ја. Љубав између нас је планула на први поглед. Она је дивна особа и има све што сам одувек тражио. Нисам желео много да чекам јер време брзо пролази, верио сам је и рекла је да. Она живи у Панчеву, а у септембру ће се доселити у моје село. Спремна је да због љубави напусти градски живот, удобност стана  и посао. Свидела јој се моја искреност, какав сам човек и зато је моје срце пуно", каже овај будући младожења за РИНУ.

05.08.2022.


Fotografije