Најбоља одлука коју смо донели за себе и своју децу: Чворовићи напустили Београд и доселили се у село поред Чачка, стрес и тензију метрополе заменили цвркутом птица у Мршинцима (ФОТО)

Чачак - Док омладина из унутрашњости Србије све више тежи пресељењу у Београд и махом се не враћају у родни град након завршених студија, Чворовићи се се одлучили да пркосе тој статистици. Александра и Бранслав са своје троје малишана побегли су из главног града и свој нови дом свили у селу Мршинци код Чачка. Њихов циљ био је да стрес и тензију метрополе замене миром и тишином и у томе су успели. Осмех на њиховим и лицима деце то недвосмислено и потврђује.

„Било нам је битно да будемо десетак километара далеко од неког већег града, да је село снабдевено добром водом, да не будемо на главном путу, да поседује втртић и школу, као и да земља буде плодна. То су нам били првобитни параметри и није нам било тешко, природно смо се вратили томе. Овде смо осетили мир, испуњеност, као и то да више ништа не морамо, а да све можемо”, каже за РИНУ Бранислав.

13.08.2022.


Fotografije