Srbin uhapšen po Interpolovoj poternici u Baru: Određuje mu se ekstradicioni pritvor, osumnjičen za teška krivična dela     ·     Ovako je umrla beba koju su rastrgli pitbulovi: Stigao nalaz obdukcije     ·     Produžen pritvor uhapšenima nakon sukoba u Banjskoj     ·     Sneg veje na Goliji: Zima u aprilu stisnula zube i ne pušta, prava decembarska idila na Odvraćenici u centru planine (FOTO)(VIDEO)     ·     Kamiondzija iz Crne Gore pokušao da sakrije 50 kilograma rezanog duvana: Prijepoljska policija ga odmah uhapsila i privela kod tužioca (FOTO)     ·     Lažno širenje panike u Novom Pazaru: Policija se oglasila - nije bilo nikakve pucnjave, niti smo pozivali ljude da odstanu u svojim domovima     ·     Čekamo satima i satima: Kolaps na graničnom prelazu sa Hrvatskom, kolona šlepera dugačka preko deset kilometara (FOTO)     ·     Prve slike i snimci sa mesta ubistva u Preljini: Napadač u bekstvu, ubijeni od ranije poznat policiji - njegovim roditeljima Hitna pruža pmoć (FOTO)(VIDEO)     ·     Pucnjava u Preljini kod Čačka: Ubijen muškarac, policija na licu mesta     ·     Dečak upao u otvoren šaht u Nišu: "Da je bilo slabije dete polomilo bi nogu sigurno"     ·     Sanirana havarija u Čačku, sve je pod kontrolom: Svi građani dobili vodu, nakon što se obrušio rov prilikom izgradnje poslovno-stambenog objekta u širem centru grada (FOTO)     ·     Žestok obračun u Novom Pazaru: Potukla se grupa mladića, uzrok najverovatnije ilegalna ulična trka automobila     ·    


Autor: RINA.rs


Као да је пола Србије сада кренуло на летовање: Возачи и путници рано јутрос сатима били "заробљени" на граници са Црном Гором, колоне се пружале километрима


Пријепоље - Имајући у виду огромне гужве на граничним прелазима, половина августа је време када је велики број грађана Србије одлучио да оде на одмод и Црну Гору. Још једну смену туриста, 15. августа обележили су огромни застоји и вушесатна чекања. Километрска колона рано јујтрос формирана је на граничним прелазима Гостун и Добраково.

"Чекамо више од два сата, и даље не постоје назнаке да бар угледамо границу. Имам утисак да је данас пола Србије кренуло на летовање, а пошто је половина августа надао сам се ипак бар мало мањим гужвама. Ово је најтежи део пута, прешли смо преко 400 километара без проблема, Од Београда до Бродарева, али нас је овде сачекао колапс. Мој савет свима који желе да крену са породицом на Јадран, да бар одаберу други дан, а не онда кад је смена туриста", казао је Будимир Васојевић за РИНУ.

Гранични прелаз који се увек користи као алтернативна кад је у питању прелаз ка Црној Гори јесте онај на Јабуци, али током јучерашњег дана и ту су забалежене незапамћене гужве. Колоне су се протезале километрима, а такође се чекало по неколико сати.

Осим у правцу Црне Горе, гужве су приметне и у супрутном правцу на улазу у Србију.

РИНА


15.08.2022.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO