Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Изгорело преко 20 хектара шуме код Прибоја: Ватрогасци након неколико сати борбе успели да локализују ватрену стихију, куће су безбедне али пламен и даље тиња


Прибој - Пожар који је захватио шуму у селима Подина и Бројанице на територији општине Прибој после вишечасовне борбе ватрогасно- спасилачких екипа је локализован и стављен под контролу.

 

- Ватра више не угрожава домаћинства која се налазе у близини, а приоритет у гашењу нам је био да обезбедимо управо те објекте. Тренутно гасимо ватру на делу који је тешко приступачан и не прети опасност од даљег ширења - потврђено је агенцији РИНА у ватрогасно-спасилачкој јединици Пријепоље.

 

Пламен је прво захватио ниско растиње, а касније се проширио на оближњу шуму. Ватрогасцима су у помоћ протекли мештани ова два села, али и колеге из других градова и општина.

 

- Ватра се уз помоћ ветра брзо ширила и за готово два сата, пожар је захватио површину преко 20 хектара. Убрзо је стигла помоћ не само из околних градова Прибоја, Ужица, већ већ из Чачка и Краљева - речено је у ватрогасно-спасилачкој служби.

 

Надлежни још једном апелују на све грађане да ни у ком случају не пале ватру на отвореном, јер у овом доба година и услед високих температура и најмањи пламен може изазвати катастрофу.


РИНА


19.08.2022.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO