Делови за пловна возила, тракторе и камионе производе се у Прибоју а обилазе Србију и Европу: Отворени нови производни погони домаћег инвеститора и обезбеђена нова радна места

Прибој - Након што је некадашњи гигант ФАП пропао, борба за свако радни место у Прибоју постала је веома тешка. Боље дане донело је отварање Слободне зоне, која је постала индустријкси центар општине на Лиму, а сада је у непосредној близини отворена још једна домаћа, породичина фирма и обезбеђена су нова радна места.

"Производњом делова од полиестер маса бавимо се већ 30 година и сада смо решили да то заокружимо у породичну фирму, па можда мало и да посао проширимо”, истиче власник Радоје Зец.
Модерна производна хала од 600 квадрата изграђена је за пар месеци, непосредно поред Слободне зоне Прибој. Вредност инвестиције је око 250 хиљада евра, производиће делове за пловна возила, катарамене, делове за шинска возила, а ускоро и делове за тракторе и камионе. Тренутно се ради за домаће тржиште, а преговара се и са ино - купцима.

09.09.2022.


Fotografije