Велико браво за овог господина: Славко у седмој деценији чупа коров у свом и туђим двориштима, спасава читав комшилук природног непријатеља (ФОТО)

Чачак - Црвен и надувен нос, кашаљ и кијање само су неке од реакција проузроковане једним од највећих алергена данашњице, амброзијом. Колика је то мука и велики проблем знају само они који то у ово доба године осећају на својој кожи. Међу њима је и Чачанин Славко Дамљановић, који није желео мирно да се преда непријатељу већ је одлучио да му на себи својствен начин доскочи. Иако гази седму деценију лично чупа коров на свом и околним имањима, како би уништио амброзију и умањио алергијске тегобе.

„Читаво пролеће сам кашљао, нисам могао да примим вакцину, јер нисам био потпуно здрав. Онда сам установио да сам алегичан на амброзију, па сам одлучио да чистим коров око моје парцеле и поред улице. Никад се не зна кад човек може да се разболи од амброзије, кад се помеша са короном, човек не зна од чега се лечи, да л од алерије или од короне”, каже Славко за РИНУ.

09.09.2022.


Fotografije