Нема више забушавања за Чачане, отворена нова теретана на површини од преко 200 метара квадратних: Специјализована само за Кросфит, посебан концепт тренинга који је донео огромне промене (ФОТО)

Чачак - Са првим хладнијим данима, одлагањем купаћих костима и кратких шорцева у ормаре, сезона чувеног "смршаћу до лета" и званично је готова, а сада почиње она друга "смршаћу до Нове године". Колико је тренирање неопходно не само због физичког изгледа, већ и због здравља тренери не пропуштају да нагласе и притом додају да је септембар месец идеалан за повратак у теретане. Нови концепт тренинга који у свету и Србији постаје све заступљенији јесте Кросфит који доприноси повећању снаге и бољем стању комплетног организма. Чачани и Чачанке сада имају још један разлог да прекину забушавање јер је у склопу Maксимус комплекса отворена теретана управо за Крос фит опремљена по савременим светским стандрдима.

"Теретена се простире на 250 квадратних метара. То је нови концепт тренинга који је у свету и Србији све заступљенији , па зашто не и у нашем граду. Ова идеја већ дуго постоји и сада је коначно реализивана на радост великог броја заинтересованих клијената који су заправо и једва чекали њено отварање. Овакав вид тренинга захтева посебне услове и зато је јако важно имати овакав простор намењен само за то", рекао је за РИНУ лиценцирани Кросфит тренер Љубиша Кићановић.

10.09.2022.


Fotografije