Принзеца Љубица на Опленац довела преко 7.000 малишана: Јединствени Дечји фестивал расте из године у годину, мали јубилеј дочекан са највећим бројем учесника и волонтера (ФОТО)

Топола – Под покровитељством Њихових краљевских височанстава принца Михаила и принцезе Љубице Карађорђевић, на Опленцу je одржан пети Дечји фестивал. Више од 7.000 посетилаца је провело забаван дан на Опленцу, а преко 300 учесника се постарало да деца нешто и науче док се добро проводе. Под мотом Фестивала “У здравој средини расту здрава деца” на Опленцу је било доступно преко 50 различитих активности на отвореном које стимулишу развој менталних и физичких вештина код малишана, саопштено је из тима Дечјег фестивала Опленац.

“Из године у годину расте број деце која посећују Фестивал и са њега одлазе насмејана, али што је још важније, све је већи број њих који и након Фестивала наставља да се бави неком од активности које су тамо испробали. То нам је циљ: да подстакнемо и децу и родитеље да усвоје добре навике и активан стил живота. Поносна сам на све учеснике и координаторе који су својим напорним радом учинили да Фестивал и ове године прође беспрекорно,”изјавила је принцеза Љубица Карађорђевић.

12.09.2022.


Fotografije