Њена музика одушевила је масе на инстаграму, кад она свира и хит лета "Васко жабата" звучи софистицирано: Млада флаутисткиња Тијана ствара праву магију, на први звук заљубила се у овај инструмент (ФОТО)

Трстеник - Летња сензација, хит "Васко жабата" добио је многе верзије, али млада флаутисткиња дала је овој веселој песми посебну, софистицирану ноту. Тијана Бојовић из Трстеника у народној ношњи одсвирала је тактове ове сад већ чувене песме и одушевила масе. Међутим, иза ове талентоване девојке је још много на маестралан начин одсвираних песама, али и много година музичког образовања. Завршила је Филолошко - уметнички факултет, одсек за музичку уметност, па зато њено свирање флауте и звучи тако савршено.

"Иако сам у првој години уписала клавир, када сам чула звуке флауте одмах сам се заљубила и пожелела да је свирам. Одлука да почнем да свирам флауту потекла је неочекивано, када сам схватила да своје емоције и љубав могу да испољим преко ње, него што сам могла да то учиним кроз клавир, то је мене предодредило да се школујем у том правцу. Она има два лица, са једне стране оштар звук, итекако може бити незибилна и очаравајућих звукова. Осећала сам да је флаута одувек била у мојој близини у животу", рекла је за РИНУ Тијана.

12.09.2022.


Fotografije