Чачак трчи, прави спортски празник заказан у граду на Морави: Четврти по реду Чачански полумаратон биће одржан 25. септембра, учествују и деца и одрасли

Чачак - Град на Морави је спреман за још један прави празник трчања, јер је четврти по реду Чачански полумаратон заказан за 25. септембар у 09:00 часова. Ова трка постаје традиционална, а град на Морави поставља на важно место атлетске мапе Србије и региона. Организује се у сарадњи СЦ Младост и Спортског удружења „Чачак трчи - Two peaks endurance team", у сарадњи са Градом Чачком, уз техничку подршку АК ЧААК Чачак и пријатељима спорта.

„Трудићемо се да оправдамо поверење које нам тркачи годинама указују и на најбољи начин презентујемо Чачак пред такмичарима и свим гостима који тог дана посете наш град. Осим полумаратона, као озбиљног испита и за професионалне дугопругаше, ни ове године нисмо заборавили на мање спремне љубитеље спорта и рекреативце, за које је планирана трка задовољства на 5 км и фртаљмаратон (10,5 км). Посебно место у оквиру манифестације предвиђено је за децу, кроз трке атлетских школа Ц, Б и А", кажу организатори.

13.09.2022.


Fotografije