Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·    


Autor: RINA.rs


Црни дим претворио се у пламен висок десет метара, ватрена стихија прогутала помоћни објекат за десет минута: Изгорели аутомобил и пољопривредне машине, Чворовићи из Лучана успели да сачувају само кућу (ВИДЕО)


Лучани - Јуче у поподневним сатима избио је пожар неслућених размера у лучанском селу Краварица, објекaт који је служио као магацин, изгорео је до темеља. Ватрена стихија прогутала је сву механизацију и један путнички аутомобил у домаћинству Чворовића и том приликом нанела огромну материјалну штету.

 

- Приметили смо прво велики црни густ дим, који се претворио у пламен огромних размера преко десет метара, све се одиграло брзо. Сва срећа па није било људских жртава - причају прве комшије.

 

Чворовићи су претпели огрому штету, од које како кажу не знају како ће се опоравити.

 

- У магацину је био „мерцедес” аутомобил, балирка, два атомизера, култиватор, фрезер, коса, грабуље. То је магацин од 160 метара квадратних, то је огроман простор. Трактор је остао неоштећен, јер сам га оставио испред магацина, па њега није захватило - рекао је за РИНУ, Радован Чворовић.

 

Према његовим речима све се одиграло врло брзо и само је 10 минута било потребно да ватрена стихија захвати читав помоћни објекат.

 

Недалеко од магацина који је изгорео налази се и породична кућа Чворовића, до које пожар, на сву срећу није стигао.

 

- Kућу је спасило то што је магацин на страни ка кући имао велики беотнски зид, који је спречио ширење пожара на ту страну. Чим смо видели да гори магацин, ми смо звали ватрогасце, али док су стигли, већ је било касно - каже Радован.

 

Тачан узрок пожара као и штета која је причињена још увек нису утврђени и биће познати након истраге.


РИНА

 


28.09.2022.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO