Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·     Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite i čudotvorne vode u Ovčar Banji, smeštana na sat ipo od Beograda u prelepom delu Srbije (FOTO)     ·     Čačak i region se pokrenuli, u rekordom roku skupljen novac za Jovana: Najlepša vest stiže iz grada na Moravi, samohranom ocu heroju sada će biti bar malo lakše (FOTO)     ·     Na zahtev opozicije izbori se održavaju 2. juna     ·     Vatra mu odnela krov nad glavom, a bolest prikovala za krevet: Teška sudbina Milomira kida srce, živi u preteškim uslovima i potrebna je pomoć dobrih ljudi     ·     Eksplozija kod Zvečana, niko nije povredjen: Policija na licu mesta     ·     Vraćali se s planinarenja, pa autom sleteli u provaliju kod Splita     ·     Dan visokih zvanica sutra na vežbi Vojske Srbije "Vihor 2024“ na "Pešteru"     ·    


Autor: RINA.rs


Ужичани два дана без пијаће воде, славине пресушиле услед пуцања цеви у Београдској улици: Постављене цистерне док се водоснадбевање не нормализује


Ужице - Екипе ужичког ЈКП "Водовод" већ други дан покушавају да санирају хаварију која се догодила успед пуцања цеви на систему за водоснадбевање, која је становнике овога града оставила без пијаће воде. Након успешне поправке квара који се догодио у Београдској улици, вода на свим славинама у домаћинству је потекла.

 

Међутим синоћ око три сата после поноћи поново је дошло је до новог пуцања цеви и тако оставио је преко 1500 становника без воде.


- Овог пута пуцање цевовода је било 5м узводно од јучерашњег квара. Екипе “Водовпода” одмах су послате на терен. Санација квара се очекује у вечерњим сатима. Цистерне су распоређене испред Медицинске школе на Царини и код продавнице “Соко” на Белом гробљу, до се квар у потпуности не санира - казали су за РИНУ, у овом јавном предузећу.

 

Тренутно су без воде су Ужичани који се снабдевају са система Глуваћи. Воду тренутно немају житељи делова Југ Богданове и Белог гробља, Ибишевог гувна, Глуваћа и Царине.

 

РИНА


30.09.2022.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO