Урнисан је и запаљен, у њему се скупљају локални хулигани и сваку ноћ пију: Мештани ужичког насеља Турица у паници и страху, зграда старог Студентског дома постала је право ругло града и депонија (ФОТО)

Ужице - Када је изграђен нов Студентски дом у ужичком насељу Крчагово, нико није ни претпоставио да ће онај претходни у Турици за врло кратко време постати право ругло и срамота града на Ђетињи. Локални хулигани уништили су овај простор, а зграда управе, студентска менза и простор у ком је боравио велику број студената данас изгледа више као депонија која угрожава становнике тог дела града, али и малишане у оближњем вртићу.

„Нико више о том простору не води рачуна, урнисан је, запаљен, стварно је једно ругло насеља Турица. Мештани се буне, око куће гледају паљевину, ишли су у општину да питају ко је задужен за то, али они су рекли да нису надлежни и то сада тако све стоји. Увече се овде скупљају људи, пију, банче, износе кревете и све остало шта им треба", рекао је за РИНУ Душко Паљак, мештанин насеља Турица.

10.11.2022.


Fotografije