Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·    


Autor: RINA.rs


Вртео је истрошену бројаницу и представљао се као верник, а онда вадио шрафцигер и крао новац са икона: Срамотан чин забележен у цркви у Коњевићима, овај лопов већ обио неколико богомоља (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Поражавајући снимак забележиле су сигурносне камере постављене у цркви Светог цара Константина и царице Јелене у чачанском насељу Коњевићи. Ова богомоља већ неколико пута се нашла на мети провалника и поново је уследио сраман чин, кад је један од "верника" пришао икони, целивао је а затим и узео новац који се ту налазио.

Већ дуже време сам примећивао да неко узима новац који се налази испод иконе, био сам принуђен да поставим камере. Оно што сам видео оставило ме је у шоку. Тај човек је дуго долазио и молио се у овом храму, носио је са собом истрошену бројаницу коју је вртео у руци, што је говорило о томе да је био верник или се само тако представљао. Тражио је мој благослов да борави у цркви и долазио је неколико пута током седмице, казао је за РИНУ, протојереј Миодраг Тодоровић старешина цркве у Коњевићима.

Провалник је од раније познат полицији, а већ је осумњичен да је обио неколико манастира и црква на територији града Чачка.

Са собом је носио шрафцигер чиме је олако обијао што се види и на снимку, био је искусан и требало му је свега неколико минута. Чекао је тренутак кад никог није било у храму. Полиција га је идентификовала и још увек га тражи, додао је отац Миодраг.

Према сазнањима агенције РИНА, на мети овог разбојника нашли се су и манастир Никоље у Овчар Бањи, као и црква Успења Пресвете Богододице у Чачку. Чачачнска полиција интезивно ради на расветљавају ових случајева.

РИНА


13.11.2022.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO