Вртео је истрошену бројаницу и представљао се као верник, а онда вадио шрафцигер и крао новац са икона: Срамотан чин забележен у цркви у Коњевићима, овај лопов већ обио неколико богомоља (ФОТО)(ВИДЕО)

Чачак - Поражавајући снимак забележиле су сигурносне камере постављене у цркви Светог цара Константина и царице Јелене у чачанском насељу Коњевићи. Ова богомоља већ неколико пута се нашла на мети провалника и поново је уследио сраман чин, кад је један од "верника" пришао икони, целивао је а затим и узео новац који се ту налазио.

Већ дуже време сам примећивао да неко узима новац који се налази испод иконе, био сам принуђен да поставим камере. Оно што сам видео оставило ме је у шоку. Тај човек је дуго долазио и молио се у овом храму, носио је са собом истрошену бројаницу коју је вртео у руци, што је говорило о томе да је био верник или се само тако представљао. Тражио је мој благослов да борави у цркви и долазио је неколико пута током седмице, казао је за РИНУ, протојереј Миодраг Тодоровић старешина цркве у Коњевићима.

13.11.2022.


Fotografije
Видео


Видео снимке могу преузети само регистровани корисници.

Број видео снимака: 1