Излила се река Лим, поплављени спортски терени, земљиште и локални путеви: Алармантно у Пријепољу, водена стихија прети да угрози Ватрогасни дом, мештани срепе од кише која још увек пада (ФОТО)

Пријепоље – Услед обилних падавина дошло је до изливања реке Лим на три локације у Пријепољу. У Бродареву су поплављени спортски терени, а водена стихија прети да угрози и Ватрогасни дом, у Ивању се вода излила на локални пут који пролази уз обалу, док је у Залугу поплављено пољопривредно земљиште. Због веома неповољне тренутне стуације хитно је заседао Штаб за ванредне ситуације.

- Вечерас смо на седници штаба донели одлуку да се забрани прелаз преко висећег моста док се водостај Лима не врати у дозвољене границе. Забранили смо приступ спортским теренима ОРСИ. Забрањен је пролаз локалним путем уз обалу реке Лим у МЗ Ивање, а пратиће се водостај Лима на магистралом путу у месту Стругови. У Шарампову ће бити настављено постављање запрека а у Бродареву ће се пратити ситуација у околини Ватрогасног дома, рекао је за РИНУ председник општине Владимир Бабић након седнице Штаба за ванредне ситуације.

20.11.2022.


Fotografije