Beživotno telo muškarca pronađeno u uvali na poznatom hrvatskom ostrvu     ·     Ide na remont: Zlatiborska Gold Gondola tokom do 18. aprila radiće samo vikendom, vrši se servis stubova     ·     Kupci stižu iz čitavog sveta, svi žele srpske rasne pse: Radojevići iz sela Šume kod Topole od nemačkih ovčara prave šampione, potrebno je puno vremena i truda (FOTO)     ·     Izgradnja Moravskog koridora teče po planu     ·     Ogromna zaplana marihuane u Rožajama: Pronašli 40 kilograma droge u napuštenom objektu pored magistrale (FOTO)     ·     Gašić stigao kod kuće gde je Danka (2) nestala     ·     Katolici i protestanti obeležavaju Veliki petak     ·     Gradovima i opštinama sredstva za inovativna rešenja u saobraćaju, akcenat na bezbednost dece     ·     Zablistaće novi prozori i vrata u Čačku: Preko 200 gradjana potpisalo ugovore o realizaciji mera energetske efikasnosti, a ovo je samo početak (FOTO)     ·     Svilajnac podržao koncert pijaniste Stefana Đokovića: 130 učenika imalo privilegiju da uživa u najpoznatijim delima klasične muzike     ·     Vatra progutala kuću u Lapovu: Samohrana majka troje maloletne dece ostala bez krova nad glavom, dobri ljudi skupili se da pomognu     ·     Sprečena ekološka katastrofa: Nepoznato lice u Novom Pazaru u otvor šahte izručilo veliku količinu motornog ulja, na lice mesta odmah upućene nadležne ekipe     ·    


Autor: RINA.rs


Још увек очекујемо да се насмејана појави у учионици, сви се само питамо зашто: Чачак тугује за Саром, са Градског трга у небо полетело на десетине љубичастих балона у знак сећања на трагично натрадалу девојку (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Тужна слика послата је данас са Градског трга у Чачку када је у знак прерано настрадале ученице Гимназије, Саре Марковић, у небо полетело на десетине љубичастих балона. Пријатељи и професори још увек не могу да верују да је више нема међу њима, и да се са својим препознатљивим осмехом неће појавити у учионици.

 

- Још увек нисмо свесни шта се десило, дуго ће времена проћи да ову рану залечимо јер смо изгубили добру особу и дивног пријатеља. Сваки пут када професор прозове оне који нису дошли на час, очекујемо да ће се она појавити на вратима учионице и једнога дана доћи. Заједно смо проводили време не само на одморима, већ и на излетима и екскурзијама - казао је за РИНУ њен друг из учионице Андрија Вуловић.

 

Како кажу била је весела и пуна живота, а само пар дана пре трагедије вратили су се са заједничке екскурзије.

 

- Ко је присуствовао комеморацији могао је да чује песму коју је написала она, а чувала je међу сликама са свим другарима где смо били насмејани, јер је она желела да нас такве памти. Она је била права уметница, а осим талента за писање, фантастично је и цртала. Њени стихови ће заувек остати урезани у памћењу свих нас који смо је волели и волећемо заувек - додао је Андрија.

 

Сара Марковић имала је 17 година, била је одличан ђак а са бројних школских такмичења доносила је многе награде.

 

Према званичним подацима добијеним у полицији, извршила је самоубиство скоком са петог спрата стамбене зграде у Чачку.


РИНА


21.11.2022.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO