Она је решила муке најпознатијег нежење у Србији, није јој било тешко да се из града пресели у село: Владислава се удала за Милана са Гојне Горе, заједно прославили прву славу и преломили колач (ФОТО)

Горњи Милановац - Србија је остала без свог најчувенијег нежење који је своју сродну душу свуда тражио, па чак и преко друштевних мрежа. Милан Томић из села Гојна Гора сада је ожењен човек, а невеста је дошла у његову кућу, донела радост и како он каже, прави благослов. За његове муке прошле године чула је читава држава, јер момци са села често остају сами пошто девојке не желе да живе окружене шумом, шталом и њивом. Ипак, Владислава је једна од ретких и прави изузетак који пркоси свим статистикама.

- Упознали смо се сасвим случајно и не преко друштвених мрежа, што је можда и парадокс. Одмах смо и једно и друго осетили да је то - то. Нисам се много двоумила, битно ми је са ким живим, а не где. Никад нећу заборавити када сам стигла близу његове куће кад је рекао "само ти крени напред са мном и идемо у бољи живот". Водила сам се тиме да, ништа није далеко кад се жели и хоће, и ова наша прича је доказ да љубав чини чуда - прича за РИНУ Владислава.

24.11.2022.


Fotografije