Eksplozija kod Zvečana, niko nije povredjen: Policija na licu mesta     ·     Vraćali se s planinarenja, pa autom sleteli u provaliju kod Splita     ·     Dan visokih zvanica sutra na vežbi Vojske Srbije "Vihor 2024“ na "Pešteru"     ·     Odmah zatvor: Mladić iz Rožaja osuđen na 15 dana robije, odbio da se podvrgne testiranju na drogu dok je upravljalo vozilom     ·     Sneg pade na behar, na voće: Vremenske (ne)prilike zadale nove glavobolje poljoprivrednicima, težak sneg mogao bi da slomi grane i uništi plodove (FOTO)     ·     Od 1. maja gas jeftiniji za industrijske potrošače za oko 15 odsto     ·     Grobovi zarasli u korov, meštani se sami organizovali da ih očiste: Pojedini naslednici ne obilaze večne kuće svojih predaka, pa drugi moraju da ih sređuju     ·     Danas razvedravanje i prestanak padavina     ·     Na graničnom prelazu Preševo teretnjaci čekaju pet sati     ·     Internetom se širi lažna vest da je napadnuta izvesna Amela Smajović, inspektorka iz Kraljeva     ·     Bombe padale kao kiša, jedna od glavnih meta bilo je ovo mesto: Nema stajanja ni po aprilskom snegu, vrši se razminiranje aerodroma Ponikve kod Užica (FOTO)     ·     Vučević: Na vojnoj vežbi Vihor 2024. preko 2.000 pripadnika Vojske Srbije     ·    


Autor: RINA.rs


Крао све што му се нашло под руком, од златног накита до мобилних телефона и новца: Панчевац провалио у пет станова у Ваљеву, полиција га ухапсила и ставила иза решетака


Ваљево - Припадници Министарства унутрашњих послова у Ваљеву, интензивним оперативним радом, расветлили су више тешких крађа и ухапсили М. С. (1950) из околине Панчева, због постојања основа сумње да је извршио ова кривична дела.

Он се сумњичи да је, од октобра прошле године, на подручју града, провалио у пет станова и украо новац, златни накит и мобилне телефоне.

- На овај начин је, како се сумња, власнике оштетио за око 600.000 динара. Полиција је приликом претреса станова које користи осумњичени у околини Панчева и Београда пронашла део украдених предмета и они ће бити враћени власницима - потврђено за РИНУ у МУП-у.

Такође је пронађена и мања количина материје за коју се сумња да је марихуана, па ће против њега бити поднета кривична пријава надлежном тужилаштву, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Ваљеву, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

РИНА


11.01.2023.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO