Uništene i razlupane kajsije sedam dana pre berbe: Voćari iz podjeličkih sela i danas sabiraju ogromnu štetu koju je donelo nevreme (FOTO)     ·     Mladi arheolog u Srbiji napravio kamp jedinstven na Balkanu: Kroz Magličgrad prošlo na desetine volontera iz čitavog sveta, oni podno tvrđave žive kao što se živelo nekad (FOTO)     ·     Đurić sa mađarskim ambasadorom o političkoj situaciji u Evropi i regionu     ·     Beograđanin prebio suprugu, pa joj pretio sekirom     ·     Mladić napao maloletnike u parku i uzeo im novac: Incident u centru Podgorice, bahati vinovnik pronađen i uhapšen     ·     Plemenjača i zlatica su najveće pošasti među srpskim krompirima: Ovako Slavko iz Ljubića čuva svoj rod, vremenske prilike otežavaju posao povrtarima (FOTO)     ·     Odmah su pritrčali da izvuku povređene: Teška nezgoda kod Požege, automobil prevrnut na krov a saobraćaj u prekidu     ·     Prijepolje podnosi kandidaturu za organizaciju 61.MOSI     ·     Beba i žena povređene u teškoj nezgodi u Novom Pazaru: Izgubila kontrolu nad volanom i udarila u betonski stub     ·     Malinari ponovo na sastanku sa ministrom     ·     Čačak slavi svoju slavu Spasovdan, liturgiju služi mitropolit Justin: Veličanstvene litije večeras će proći kroz grad (FOTO)     ·     Teške opekotine zahvatile 40 odsto tela: Muškarac teško povređen u nezgodi, hitno iz Čačka prebačen za Beograd     ·    


Autor: RINA.rs


Само желим још једном да је загрлим: Потресни вапај намученог оца који несталу кћерку тражи месец дана, Далибор не одустаје иако је остао скоро потпуно сам (ФОТО)(ВИДЕО)


Прибој - Тачно месец дана је прошло од како је нестала Илинка Дујовић из Прибоја. Њен отац Далибор све време је тражи и то у већини случајева сам. Највећу помоћ до сада је имао од чланова Рафтинг клуба који су са њим на чамцу претраживали Лим. Међутим, помака нема. Отац каже да је из дана у дан све теже, али да одустати неће док своје дете не пронађе.

"Нас четворица са два чамца отићи ћемо данас до Рудог и поново претражити терен. Остављен сам сам иако смо одмах по Илинкином нестанку обавестили све надлежне државне службе, нико се није јавио. Сећам се прошле године како су сви били ангажовани у потрази несталог дечка из Хрватске, наравно и требало је, да би се дете што пре пронашло. Али, ни ја не знам где ми је дете. Да ли је жива? Сам претражујем терен, растерујем птице и животиње мислећи да ће је можда напасти уколико је негде у близини. Тугу и бол коју осећам не могу опсисати речима, али и ни ту немоћ јер сам остављен скоро од свих. Као да живот мог детета није вредан", рекао је за РИНУ Илинкин отац Далибор.

Помоћ у људству до сада је стигла само из Републике Српске, а овај намучени човек каже да им је заувек захвалан јер су му помогли у најтежим тренуцима. Додаје да само жели пронаћи своје дете и да је још једном загрли.

"Надам се да ће неко од надлежних чути мој вапај и помоћи ми. Ступио сам индиректно у конатакт са Жандармеријом и ваљда ће доћи да заједно потражимо Илинку. Крајње је време. Најавили су снегове, река Лим тада постаје још непредвидљивија. Зато, молим још једном за помоћ", апелује Далибор у нади да ће га неко чути.

РИНА

 


13.01.2023.Fotografije


Videox
  Prijava na RINAPRO