Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·    


Autor: RINA.rs


Преко 15.000 људи у глас певало "Љиљану": Уз спектакулран концерт Аца Пејовића дочекана Православна Нова година, незаборавна ноћ у Чачку (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Прелепа слика из града на Морави синоћ је послата у свет. Уз спектакуларан концерт Аца Пејовића дочекана је Православна нова година у Чачку. Градски трг био је препун, а према првим проценама организатора на наступу ове регионалне музичке звезде било је преко 15.000 људи. Добру атмосферу и дивну емоцију нису омеле ни ниске температуре.

"Често долазим у Чачак и свакако да овдашња публика има посебну енергију. Драго ми је што је трг био препун. Мој бенд и ја смо дали све од себе и мислим да се то осети и види. Пред сваки концерт имамо само један циљ, а то је да и ми и сви људи који су дошли кажу - била је то фантастична и незаборавна ноћ", рекао је за РИНУ Ацо Пејовић и најавио своје будуће пројекте.

"За Светог Трифуна 14. фебруара излази дует са Емином Јаховић, а спот смо снимали у Титовом плавом возу. Имам доста необјављених песама, тако да моја публика током ове године може да очекује и читав албум", каже овај музичар.

Концерт је започео уз песму "Љиљана" из филма Тома што је са одушевљењем дочекало на хиљаде људи, истичући да је свакако тај филм на посебан начин обележио његову каријеру и његов живот.

Из Туристичке организације поручују да је ово само почетак и да велики број добрих концерата извођача свих жанрова музике очекује Чачане током наредних месеци.

"Чачак је ове године престоница културе и у складу са тим биће организовано низ садржаја који славе културу и уметност. Чачак иде крупним корацима напред кад је у питању развој туризма, а томе у прилог најбоље говори и остварен рекордан број ноћења у нашем граду. Наставићемо у том правцу", рекао је Војин Јаковљевић директор ТО Чачак.

РИНА


14.01.2023.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO