Drama na ulicama Novog Pazara: Mladić bežao od policije pa udarao u parkirane automobile, tokom filmske potere iz vozila izbacio nož     ·     Srbin sa međunarnodne poternice Interpola uhapšen na crnogorskoj granici: Osumnjičen za trgovinu drogom, određuje mu se ekstradicionog pritvor     ·     Dečak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici: Horor kod Kučeva     ·     Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Divan primer sloge u selu Osoje kod Prijepolja, po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)     ·     Vučić avionom Er Srbije stigao u Mostar: Započeo dvodnevnu posetu BiH     ·     Muškarac (67) namamio devojku (19), pa je uz pretnju nožem satima silovao     ·     Lučanski većnici usvojili izveštaje o radu javnih preduzeća i ustanova     ·     Prvi čovek RHMZ otkriva: Sve spremno za ovu protivgradnu sezonu, 13 radarskih centara dežura dan i noć     ·     Učenik (13) ubo drugara u glavu u školskom dvorištu: Užas u Beču     ·     Ovako se voli svoj grad, bravo ljudi: Preko hiljadu volontera u Svilajncu čistili divlje deponije na čak 50 lokacija (FOTO)     ·     Sprečene tempirane bombe na ulicama Prijepolje i Priboja: Zaustavljeni mrtvi pijani vozači, odmah privedeni na trežnjenje     ·     Biciklistu udario kombi, poginuo na licu mesta     ·    


Autor: RINA.rs


Преко 15.000 људи у глас певало "Љиљану": Уз спектакулран концерт Аца Пејовића дочекана Православна Нова година, незаборавна ноћ у Чачку (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Прелепа слика из града на Морави синоћ је послата у свет. Уз спектакуларан концерт Аца Пејовића дочекана је Православна нова година у Чачку. Градски трг био је препун, а према првим проценама организатора на наступу ове регионалне музичке звезде било је преко 15.000 људи. Добру атмосферу и дивну емоцију нису омеле ни ниске температуре.

"Често долазим у Чачак и свакако да овдашња публика има посебну енергију. Драго ми је што је трг био препун. Мој бенд и ја смо дали све од себе и мислим да се то осети и види. Пред сваки концерт имамо само један циљ, а то је да и ми и сви људи који су дошли кажу - била је то фантастична и незаборавна ноћ", рекао је за РИНУ Ацо Пејовић и најавио своје будуће пројекте.

"За Светог Трифуна 14. фебруара излази дует са Емином Јаховић, а спот смо снимали у Титовом плавом возу. Имам доста необјављених песама, тако да моја публика током ове године може да очекује и читав албум", каже овај музичар.

Концерт је започео уз песму "Љиљана" из филма Тома што је са одушевљењем дочекало на хиљаде људи, истичући да је свакако тај филм на посебан начин обележио његову каријеру и његов живот.

Из Туристичке организације поручују да је ово само почетак и да велики број добрих концерата извођача свих жанрова музике очекује Чачане током наредних месеци.

"Чачак је ове године престоница културе и у складу са тим биће организовано низ садржаја који славе културу и уметност. Чачак иде крупним корацима напред кад је у питању развој туризма, а томе у прилог најбоље говори и остварен рекордан број ноћења у нашем граду. Наставићемо у том правцу", рекао је Војин Јаковљевић директор ТО Чачак.

РИНА


14.01.2023.Fotografije


Videox
  Prijava na RINAPRO