Ubistvo u Preljini, na licu mesta nastradao muškarac (44): Sve se dogodilo u objektu uz Ibarsku magistralu, prišao mu i ispalio hice (FOTO)     ·     Pucnjava u Preljini kod Čačka: Ubijen muškarac, policija na licu mesta     ·     Dečak upao u otvoren šaht u Nišu: "Da je bilo slabije dete polomilo bi nogu sigurno"     ·     Sanirana havarija u Čačku, sve je pod kontrolom: Svi građani dobili vodu, nakon što se obrušio rov prilikom izgradnje poslovno-stambenog objekta u širem centru grada (FOTO)     ·     Žestok obračun u Novom Pazaru: Potukla se grupa mladića, uzrok najverovatnije ilegalna ulična trka automobila     ·     Srpska svetinja je bezbedna: Prave se zaštitni kameni zidovi pored reke Mileševke, radovi na rekonstrukciji puta do manastira Mileševa biće gotovi do kraja maja     ·     Fudbalski teren na Rekreacionom centru dobio tribine i novu led rasvetu     ·     Crnogorac izbo Bosanca, pa otišao na kafu: Evo zbog čega je učinio jeziv zločin     ·     Teška nesreća kod Loznice: Sudar automobila i kombija, tri osobe voze u bolnicu     ·     Meteo alarm upaljen samo u jednom delu Srbije: Ovo je detaljna prognoza do kraja nedelje     ·     Kad zamiriše nema ništa bolje, dok korica pucketa: Čačanski pečenjari u deficitu sa "robom" pred praznike, obori sve prazniji a potražnja ogromna (FOTO)     ·     Mesto tragedije i užasa komšije i dan danas zaobilaze: Navršila se godina dana od svirepog zločina u selu Gornja Trepča, bratoubica preminuo u ustanovi u kojoj je bio smešten (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Преко 15.000 људи у глас певало "Љиљану": Уз спектакулран концерт Аца Пејовића дочекана Православна Нова година, незаборавна ноћ у Чачку (ФОТО)(ВИДЕО)


Чачак - Прелепа слика из града на Морави синоћ је послата у свет. Уз спектакуларан концерт Аца Пејовића дочекана је Православна нова година у Чачку. Градски трг био је препун, а према првим проценама организатора на наступу ове регионалне музичке звезде било је преко 15.000 људи. Добру атмосферу и дивну емоцију нису омеле ни ниске температуре.

"Често долазим у Чачак и свакако да овдашња публика има посебну енергију. Драго ми је што је трг био препун. Мој бенд и ја смо дали све од себе и мислим да се то осети и види. Пред сваки концерт имамо само један циљ, а то је да и ми и сви људи који су дошли кажу - била је то фантастична и незаборавна ноћ", рекао је за РИНУ Ацо Пејовић и најавио своје будуће пројекте.

"За Светог Трифуна 14. фебруара излази дует са Емином Јаховић, а спот смо снимали у Титовом плавом возу. Имам доста необјављених песама, тако да моја публика током ове године може да очекује и читав албум", каже овај музичар.

Концерт је започео уз песму "Љиљана" из филма Тома што је са одушевљењем дочекало на хиљаде људи, истичући да је свакако тај филм на посебан начин обележио његову каријеру и његов живот.

Из Туристичке организације поручују да је ово само почетак и да велики број добрих концерата извођача свих жанрова музике очекује Чачане током наредних месеци.

"Чачак је ове године престоница културе и у складу са тим биће организовано низ садржаја који славе културу и уметност. Чачак иде крупним корацима напред кад је у питању развој туризма, а томе у прилог најбоље говори и остварен рекордан број ноћења у нашем граду. Наставићемо у том правцу", рекао је Војин Јаковљевић директор ТО Чачак.

РИНА


14.01.2023.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO