Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·    


Autor: RINA.rs


Катастрофа и у Новој Вароши, деца и старији људи одсечени од света: Излили се набујали планински потоци, ванредна ситуација уведена у Акмачићима и Божетићима


Нова Варош – Током дана на територији општине Нова Варош излили су се набујали планински потоци и речице. Потопили су неколико сеоских путева, а вода је ушла и у поједине стамбене и помоћне објекте. Најкритичније стање је у току Тисовице, где су пресечени прилазни путеви, а мештани скоро потпуно одсечени од света.

"Набујала Тисовица носила је све пред собом. У прекиду је локални пут који води ка Штиткову. Сву расположиву механизацију смо упутили на терен како би деонице што пре биле оспособљне, јер на том подручју живи доста деце и саријих", рекао је за РИНУ Радосав Васиљевић, председник општине Нова Варош.

Услед изузетно тешких услова у којима је немогуће нормално функционисати, у Месним заједницама Божетићи и Акмачићи уведена је ванредна ситуација.

"У Амзићима је такође дошло до плављења путних праваца, у Бистрици се покренуло чак и клизише. Поплављене су у поједине штале, али и пдрумске просторије на градском подручју", истакао је Васиљевић.

Лоши временски услови отежавају посао путарима, али се очекује да ће се ситуација нормализовати пре најављених снежних падавина.

РИНА

 


20.01.2023.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO