Tri devojčice su ostale bez oca, bio je čovek koji bi sve dao za druge: Prijatelji iz Kraljeva se potresenim porukama opraštaju od Stefana nastradalog na Kosovu     ·     Zadobio je povredu glave i prebačen u jedinicu intenzivne nege: Poznato stanje vozača koji je u centru Čačka izgubio kontrolu i udario u izlog radnje     ·     Otišao da obiđe konje i nestao, porodica veruje da je živ: Skoro dva meseca nema ni traga ni glasa od Dragana iz Čajetine, kćerka Jelica moli ako neko ima bilo kakvu informaciju da im javi (FOTO)     ·     Dramatična scena u Čačku: Vozač opela izgubio kontrolu i u punoj brzini zakucao se u izlog radnje, očevici sumnjaju da mu je pozlilo tokom vožnje (FOTO)(VIDEO)     ·     Pretučen vozač kombija nakon incidenta u saobraćaju: Incident u Prijepolju, napadač pobegao sa lica mesta a policija traga za njim     ·     Vozači veliki oprez na auto-putu: Narednih deset dana izvode se radovi na deonici Ljig - Preljina, pojedine trake biće zatvorene za saobraćaj     ·     Uništeno sve za nekoliko minuta, tuga neopisiva: Jak grad opustošio nekoliko sela u srpskoj Toskani, rod jabuke kod Dejana iz Vinče potpuno desetkvan (FOTO)     ·     Rano jutros tresao se Kragujevac: Osetio se zemljotres jačine 2.2 stepena po Rihteru     ·     Tri dana žalosti povodom pogibije u tragičnom dogadjaju u Banjskoj     ·     Drama okončana u poslednji čas: Goreo dimnjak na stambenom objektu u Priboju, ovo je sreća u nesreći     ·     11. Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme „PARTNER 2023“     ·     Ekipe Civilne zaštite dežurale čitave noći: Obilne padavine nisu napravile veće probeme u Moravičkom okrugu, reke ostale u svojim koritima     ·    


Autor: RINA.rs


На њега се све лепи, од чепова до шерпи и поклопаца: Миладин тврди да има биоенергију, најпознатији је сеоски лекар у свом крају а испред његове "ординације" комшије чекају у реду (ФОТО)


Жабаљ - Миладин Филиповић из села Госпођинци недалеко од општине Жабаљ, најпознатији је сеоски лекар у том крају. Тврди да поседује биоенергију, а то потврђују и његови "пацијенти". Од тренутка када је открио невероватне способности да се на њега лепи све, од чепова до шерпи и поклопаца, његова трошна кућа постала је ординција испред које су редови оних који чекају на преглед.

- Да имам биоенегрију сазнао сам пре неколико година сасвим случајно док сам вежбао у теретани у атлет мајици. Одједном је један чеп од флаше одскочио и залепио се мени на руку. Један мој друг је ушао на интернет да види како је то могуће и пронашао да се ради о биоенергији. Пробао сам и друге предмете који су се исто тако лепили свуда по мени, на шта ми је он рекао да се са мном нешто дешава, започиње причу Миладин за РИНУ.

Како би се уверио да је са њим све уреду, отишао је на посматрање и прегледе код стручних лица, који су се након Миладинове демонстрације, како каже, потврдили да он заиста поседује биоенергију.

- Докторка Јелисавета је примакла руку, али ме није додиривала и покушавала да осети ту енергију и рекла да ја имам велику количину те невидљиве силе, како је она то осетила мени ни до данас није јасно. Када сам преко одеће ставио руку на њено колено осетила је топлоту и само рекла ти имаш биоенергију, набави књигу и иди лечи људе како год знаш и умеш, прича Филиповић.

Са сазнањем да је његово тело богато биоенергијом кренуо је у читање литературе о томе, а касније на наговор комшија одлучио да им помогне. Како каже, било је ту успеха и у лечењу кичме, главобоља и других здравствених проблема.

- Ја људима кроз цело тело убацујем позитивну енергију, а звлачим ону негативну. Њу не смем да допустим да уђе скроз у мене већ само до лакта, а када дође тај тренутак ја супротном руком тресем и избацујем је вани, објашњава он.

Он истиче да поред способности да помаже другима помоћу био енергије, има моћ да види ауру.

- Волим да кажем да ми је то од Бога дар и ја то не наплаћујем и за то ми је сведок цело село. Чак и свештеници су ми рекли, да ако си нешто од Бога добио, и што ми је дато треба дати и другима, закључује Миладин.

РИНА


22.01.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO