Kad zamiriše nema ništa bolje, dok korica pucketa: Čačanski pečenjari u deficitu sa "robom" pred praznike, obori sve prazniji a potražnja ogromna (FOTO)     ·     Mesto tragedije i užasa komšije i dan danas zaobilaze: Navršila se godina dana od svirepog zločina u selu Gornja Trepča, bratoubica preminuo u ustanovi u kojoj je bio smešten (FOTO)     ·     Spomenik kulture od velikog značaja: Ovo je kuća u kojoj je rođen i odrastao jedan od najpoznatijih kompozitora u istoriji Srbije, posebno mesto u njoj zauzima klavir (FOTO)     ·     Rode u užičkom kraju ne miruju, a za doktore pune ruke posla: Bejbi bum doneo osam novih stanovnika u gradu na Djetinji     ·     Mraz desetkovao voće u ivanjičkim selima: Meštani svakog jutra sa strahom ulaze u šljivike i malinjake, koliko su niske temperature pogubne otkrivaju stručnjaci     ·     Milicija svaki dan patrolira, počinioce često uhvati na delu: Bahatim pojedincima koji prave divlje deponije mora se stati u kraj, bacaju gume, plastiku i leševe uginulih životinja bez pardona (FOTO)     ·     Požar izbio na maloj pijaci u Čačku: Zapalio se drveni objekat, vagrogasci odmah stigli na lice mesta (FOTO)     ·     Devojčicu udario automobil na Dorćolu: Na licu mesta policija     ·     U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša     ·     Silovit sudar kod Požege, na licu mesta Hitna pomoć: Sudarili se kombi i putnička vozila, na toj deonici uvek velika magla     ·     Havarija u Čačku: Odjednom se urušila ogromna količina zemljišta a na ulici krater, stanovnici u strahu (FOTO)(VIDEO)     ·     Zakucao se u prikolicu kamiona: Saobraćajna nezgoda kod Brodareva, jedno lice povređeno (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


На њега се све лепи, од чепова до шерпи и поклопаца: Миладин тврди да има биоенергију, најпознатији је сеоски лекар у свом крају а испред његове "ординације" комшије чекају у реду (ФОТО)


Жабаљ - Миладин Филиповић из села Госпођинци недалеко од општине Жабаљ, најпознатији је сеоски лекар у том крају. Тврди да поседује биоенергију, а то потврђују и његови "пацијенти". Од тренутка када је открио невероватне способности да се на њега лепи све, од чепова до шерпи и поклопаца, његова трошна кућа постала је ординција испред које су редови оних који чекају на преглед.

- Да имам биоенегрију сазнао сам пре неколико година сасвим случајно док сам вежбао у теретани у атлет мајици. Одједном је један чеп од флаше одскочио и залепио се мени на руку. Један мој друг је ушао на интернет да види како је то могуће и пронашао да се ради о биоенергији. Пробао сам и друге предмете који су се исто тако лепили свуда по мени, на шта ми је он рекао да се са мном нешто дешава, започиње причу Миладин за РИНУ.

Како би се уверио да је са њим све уреду, отишао је на посматрање и прегледе код стручних лица, који су се након Миладинове демонстрације, како каже, потврдили да он заиста поседује биоенергију.

- Докторка Јелисавета је примакла руку, али ме није додиривала и покушавала да осети ту енергију и рекла да ја имам велику количину те невидљиве силе, како је она то осетила мени ни до данас није јасно. Када сам преко одеће ставио руку на њено колено осетила је топлоту и само рекла ти имаш биоенергију, набави књигу и иди лечи људе како год знаш и умеш, прича Филиповић.

Са сазнањем да је његово тело богато биоенергијом кренуо је у читање литературе о томе, а касније на наговор комшија одлучио да им помогне. Како каже, било је ту успеха и у лечењу кичме, главобоља и других здравствених проблема.

- Ја људима кроз цело тело убацујем позитивну енергију, а звлачим ону негативну. Њу не смем да допустим да уђе скроз у мене већ само до лакта, а када дође тај тренутак ја супротном руком тресем и избацујем је вани, објашњава он.

Он истиче да поред способности да помаже другима помоћу био енергије, има моћ да види ауру.

- Волим да кажем да ми је то од Бога дар и ја то не наплаћујем и за то ми је сведок цело село. Чак и свештеници су ми рекли, да ако си нешто од Бога добио, и што ми је дато треба дати и другима, закључује Миладин.

РИНА


22.01.2023.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO