Ženski polni organ uklesan u steni kod Tivta, ko ne može da se oženi ovde dolazi: Vozači u neverici gledaju šta se nalazi pored puta, dok meštani trvde da je mesto magično (FOTO)     ·     Oprez ako ste pili ovaj čaj, odmah otiđite kod doktora: Krivična prijava protiv pet muškaraca i dve žene iz Novog Pazara, prodavali proizvod za mršavljenje štetan po zdravlje     ·     Šansa za posao u Vojsci Srbije: U centru Ivanjice biće održana promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka sa oružjem     ·     Srbija i Grčka razmenjuju iskustva u digitalizaciji: Razvoj elektronskih usluga i infrastrukture     ·     Kalcitna groznica trese jug Srbije, a na zapadu se ovaj poludragi kamen decenijama kopa i koristi: Čuvene zanatlije otkupile svetlucavi majdan, stavljaju ga u posuđe koje prepoznaje čitav svet (FOTO)     ·     Porodice Petrović i Radisavljević u nagradnoj igri „Узми рачун и победи“ dobili stanove     ·     U Čačku održana konferencija u okviru inicijative „Nordijski zeleni projekat – Održiva rešenja za Srbiju”     ·     Odbranićemo Kosovo i Srbiju od vas, Vučić: Cirkus poslanika opozicije naneo ogromnu štetu Srbiji     ·     Gljiva koja je ratnicima Džingis Kana davala energiju i zdravlje danas se uzgaja u tegli i u Srbiji: Kombuha je pravo lekovito čudo, eliksir mladosti i dugovečnosti (FOTO)     ·     Poklanjam dve kuce, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Lazarevca, decenijama radio na zapadu i sada želi sve što ima da prepiše poštenim i vrednim ljudima, uslov je samo jedan (FOTO)(VIDEO)     ·     Solarni paneli stižu i u gornjomilanovačke kuće: Po prvi put potpisani ugovori za subvencije za ugradnju solarnih panela na teritoriji ove opštine     ·     Episkop žički Justin u nedelju 5. februara služiće Svetu arhijerejsku Liturgiju u crkvi Vaznesenja gospodnjeg u Pranjanima     ·    


Autor: RINA.rs


На њега се све лепи, од чепова до шерпи и поклопаца: Миладин тврди да има биоенергију, најпознатији је сеоски лекар у свом крају а испред његове "ординације" комшије чекају у реду (ФОТО)


Жабаљ - Миладин Филиповић из села Госпођинци недалеко од општине Жабаљ, најпознатији је сеоски лекар у том крају. Тврди да поседује биоенергију, а то потврђују и његови "пацијенти". Од тренутка када је открио невероватне способности да се на њега лепи све, од чепова до шерпи и поклопаца, његова трошна кућа постала је ординција испред које су редови оних који чекају на преглед.

- Да имам биоенегрију сазнао сам пре неколико година сасвим случајно док сам вежбао у теретани у атлет мајици. Одједном је један чеп од флаше одскочио и залепио се мени на руку. Један мој друг је ушао на интернет да види како је то могуће и пронашао да се ради о биоенергији. Пробао сам и друге предмете који су се исто тако лепили свуда по мени, на шта ми је он рекао да се са мном нешто дешава, започиње причу Миладин за РИНУ.

Како би се уверио да је са њим све уреду, отишао је на посматрање и прегледе код стручних лица, који су се након Миладинове демонстрације, како каже, потврдили да он заиста поседује биоенергију.

- Докторка Јелисавета је примакла руку, али ме није додиривала и покушавала да осети ту енергију и рекла да ја имам велику количину те невидљиве силе, како је она то осетила мени ни до данас није јасно. Када сам преко одеће ставио руку на њено колено осетила је топлоту и само рекла ти имаш биоенергију, набави књигу и иди лечи људе како год знаш и умеш, прича Филиповић.

Са сазнањем да је његово тело богато биоенергијом кренуо је у читање литературе о томе, а касније на наговор комшија одлучио да им помогне. Како каже, било је ту успеха и у лечењу кичме, главобоља и других здравствених проблема.

- Ја људима кроз цело тело убацујем позитивну енергију, а звлачим ону негативну. Њу не смем да допустим да уђе скроз у мене већ само до лакта, а када дође тај тренутак ја супротном руком тресем и избацујем је вани, објашњава он.

Он истиче да поред способности да помаже другима помоћу био енергије, има моћ да види ауру.

- Волим да кажем да ми је то од Бога дар и ја то не наплаћујем и за то ми је сведок цело село. Чак и свештеници су ми рекли, да ако си нешто од Бога добио, и што ми је дато треба дати и другима, закључује Миладин.

РИНА


22.01.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO