Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·     Deda prebio maloletnu unuku u Beogradu: Naneo joj teške telesne povrede, preti mu 10 godina robije     ·     Drastična promena vremena utiče na kardiovaskularne pacijente     ·     Zoranu Maksimoviću „Zlatna buklija” i nominacija za Gran pri nagradu publike     ·     Užas u Beogradu: Tramvaj oborio ženu na autokomandi     ·     Uhapšen glumac Sergej Trifunović u Beograd: Kupovao marihuanu u Beogradu     ·     Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije: Zatresao se Čačak, zemljotres pogodio grad na Moravi     ·     Ono što je lepo to je i skupo: Ako želite da vreme provedete na Tari, ponesite pune novčanike, od ponedeljka kreće naplata vozačima koji dolaze u Nacionalni park     ·    


Autor: RINA.rs


Sve je u plamenu, a gust dim prekrio čitavo selo: Veliki požar u fabrici papira u Svračkovcima, u trenutku izbijanja vatre radnici bili u smeni (FOTO)(VIDEO)


Gornji Milanovac - Tokom jutarnjih sati u grojmilanovačkom preduzeću RGM PAK u mestu Svračkovci izbio je veliki požar i to u trenutku kad su radnici bili na svojim radnim mestima. Na lice mesta upućeno je nekoliko vatrogasnih vozila i 11 vatrogasaca.

"Sve je bilo u plamenu, a gust, crn dim je prekrio čitav kraj. Svi radnici su na vreme istrčali napolje i na svu sreću nema povređenih lica. Na objektu je pričinjena ogrmna materijalna šteta", kaže za RINU jedan od očevidaca.

Vatrogasci su nakon mukotrpne borbe uspeli da lokalizuju požar, kako se ne bi dalje proširio. Policija na licu mesta vrši uviđaj, a uzrok izbijanja vatra još uvek nije poznat.

Preduzeće u kom je izbio požar bavi se proizvodnjom papira i ambalaže.

 

 




03.02.2023.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO