Mladi arheolog u Srbiji napravio kamp jedinstven na Balkanu: Kroz Magličgrad prošlo na desetine volontera iz čitavog sveta, oni podno tvrđave žive kao što se živelo nekad (FOTO)     ·     Đurić sa mađarskim ambasadorom o političkoj situaciji u Evropi i regionu     ·     Beograđanin prebio suprugu, pa joj pretio sekirom     ·     Mladić napao maloletnike u parku i uzeo im novac: Incident u centru Podgorice, bahati vinovnik pronađen i uhapšen     ·     Plemenjača i zlatica su najveće pošasti među srpskim krompirima: Ovako Slavko iz Ljubića čuva svoj rod, vremenske prilike otežavaju posao povrtarima (FOTO)     ·     Odmah su pritrčali da izvuku povređene: Teška nezgoda kod Požege, automobil prevrnut na krov a saobraćaj u prekidu     ·     Prijepolje podnosi kandidaturu za organizaciju 61.MOSI     ·     Beba i žena povređene u teškoj nezgodi u Novom Pazaru: Izgubila kontrolu nad volanom i udarila u betonski stub     ·     Malinari ponovo na sastanku sa ministrom     ·     Čačak slavi svoju slavu Spasovdan, liturgiju služi mitropolit Justin: Veličanstvene litije večeras će proći kroz grad (FOTO)     ·     Teške opekotine zahvatile 40 odsto tela: Muškarac teško povređen u nezgodi, hitno iz Čačka prebačen za Beograd     ·     Drama u Novom Pazaru: Devojčicu staru deset godina udario automobil, sa teškim povredama prebačena u bolnicu     ·    


Autor: RINA.rs


Hvala Bogu kuće su spasene, strahovali smo od trenutka kad su nas probudile vatrogasne sirene: Lokalizivan veliki požar u Užicu, niko ne zna šta se zapalilo u napuštenim halama (FOTO)(VIDEO)


Užice - Tokom ranih jutarnjih sati izbio je ogroman požar u užičkom naselju Turica u halama koje se nalaze na putu do Velike Brane.  Veliki plamen i gust dim prekrili su čitav taj deo grada, a uplašeni građani koji žive u blizini izašli su van svojih domova. 

"Probudile su nas vatrogasne sirene, kad smo pogledali napolje prizor je bio užasan. Ništa se nije videlo od dima i vatre. Strahovali smo šta će biti sa našim kućama, hvala Bogu one su spasene", rekao je za RINU jedan od očevidaca. 

Na lice mesta upućeno je nekoliko vatrogasnih vozila, a nakon višesatne borbe sa vatrenom stihijom požar velikih razmera je lokalizovan. 

"Ove hale su napuštene skoro deset godina, nije nam jasno ni šta je to moglo biti unutra da se tako zapali", dodaju meštani. 

U ovom požaru nije bilo nastradalih i povređenih lica, a pričinjena je velika materijalna šteta. Vatra je progutala pet objekata dva preduzeća, a užički vatrogasci sprečili su da se vatra proširi na još dva objekta. Ovaj prostor nekada je pripadao konfekcijkom preduzeću Cveta Dabić. 

Daljom istragom biće utvrđeno šta je dovelo do izbijanja vatre.


04.02.2023.Fotografije


Videox
  Prijava na RINAPRO