Srbija postaje turistička atrakcija, za nepuna dva meseca zabeležen rast broja stranih gostiju: Vučić na otvaranju 45. Međunardnog saja turizma u Beogradu (FOTO)     ·     Niko iz Čačka nije otišao gladan i žedan, al je apsolutna laž da su parama iz budžeta plaćane privatne proslave: Prvi čovek Čačka oštro demantovao navode o potrošenom novcu na iće i piće     ·     Odjednom se sručilo sa neba: Jak grad pogodio ivanjička sela, obelela dvorišta i livade     ·     Karate kid Jana sa 200 medalja: Desetogodišnja devojčica iz Kragujevca srpsko je čudo u teškoj borilačkoj veštini, sa zlatom u rukama popela se na svetski tron (FOTO)     ·     Nasred puta zasađen beli bor, vozači prolaze u čudu: Hit slika iz sela Zaovine na Tari, domišljati meštani postavili neobičnu "dekoraciju" (FOTO)     ·     Cveta privreda u Lučanima: Izvoz proizvoda u vrednosti od 89 a uvoz 48 miliona evra, najviše se izvozilo sveže i zamrznuto voće     ·     Pet beba iz Šumadije obolelo od velikog kašlja     ·     Nikako da se dozovu pameti, paljenjem niskog rastinja dovode i svoj život u opasnost: Preko 60 požara Čačani izazvali na otvorenom     ·     Dete preminulo u Puli, utvrđuju se sve okolnosti tragedije     ·     Cene energenata neće rasti     ·     Dovezao pun kamion smeća i istovario gde ne treba: Bahati pojedinac zgrozio Ivanjičane, na teritoriji ove opštine sve više divljih deponija     ·     Muke po poljoprivredniku: Zbog ovog se voćari i povrtari u Zapadnoj Srbiji obraćaju advokatima, razgraničavanje imanja ali i davanje zemlje u zakup najčešći problemi     ·    


Autor: RINA.rs


Poznato stanje Užičanina koji je skočio sa solitera: Stariji muškarac nije životno ugrožen a njegova opservacija i dalje je u toku, sigurne smrti spasila ga samo zaštitna mreža


Užice -Stariji muškarac koji je skočio sa 15. sprata solitera nije životno ugrožen, ali je njegova opservacija i dalje u toku.

- Pacijent je za sada stabilno, van životne je opasnosti. Koje konkretne povrede je zadobio znaće se nakon detaljne opservacije, potvđeno je za RINU u Zdravstvenom centru Užice.

Uprkos naporima pregovarača iz MUP-a koji je odmah po prijavi stigao na lice mesta, mupkarac je ipak skočio. Međutim, njega je spasila zaštitna mreža na koju je pao, a koja je postavljena između spratova.


17.03.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO