Njihov galop je nestvaran, a svaki košta kao suvo zlato: Dušan iz sela Brzan ima jedinstvenu farmu na Balkanu, na 10 hektara zemlje gaji jelene, srne i među njima jedan izuzetno redak primerak (FOTO)     ·     Ambasadori Frankofonih zemalja posetili Čačak i upoznali se sa programom „Čačanka rodna”     ·     Raspisani konkursi za programe od javnog interesa u omladinskom sektoru     ·     Čačanski srednjoškolci šampioni jugozapadne Srbije     ·     Mrtve i bolesne na ledjima nosio mesecima, a onda usledio hladan tuš: Bojan iz Užica je heroj kovid epidemije i umesto da ga zaposle dobio šut-kartu, sada sa bolesnim ocem živi od 10.000 dinara (FOTO)     ·     GIZ: Pomoć turizmu, ugostiteljstvu i vinarstvu od ukupno 350.000 evra     ·     Spasio je mnoge, a sada su pomogli njemu: Povređeni planinar i član Gorske službe spasavanja Srbije danas će biti otpušten iz albanske bolnice, Nikola će zauvek zapamtiti Prokletije     ·     Ponovo jezdi šinama najatraktivniji voz u Srbiji: Počela letnja sezona na Šarganskoj osmici i trajaće sve do 31. oktobra     ·     Tuga u Čačku, preminuo mladi fudbaler: Stefanu Laziću detinjstvo i blistavu karijeru prekinuo je tumor potkolenice     ·     Nema rudnike zlata, ali njen razvoj ipak u ekspanziji: Opština Ljubovija postala veliko gradilište i top turistička destinacija za samo nekoliko godina, njena sela sve su punija (FOTO)     ·     Bebi bum u srpskom gradu, ovako se bori protv bele kuge: U Užicu za 48 sati rođeno čak 18 beba, devojčice u prednosti u odnosu na dečake     ·     Plata za deficitarna zanimanja ide čak i preko 1.000 evra     ·    


Vozači, ovo obavezno pročitajte! Najavljene izmene u saobraćaju zbog radova na putevima


Prema informacijama AMSS, danas u periodu od 9 do 16 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na delu auto-puta petlja Beograd - petlja Ostružnica, u smeru ka Nišu.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, a radovi će se izvoditi u voznoj traci i biće obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na delu državnog puta I B reda broj 31, na deonici Raška - Jarinje, izvode se radovi rasterećenja kosine u mestu Kaznoviće.

U periodu od 7 do 16 časova najavljene su povremene obustave saobraćaja od 30 minuta.

Nakon 16 časova postoji sefamorska signalizacija koja reguliše saobraćaj - naizmenično propuštanje.

Radovi će se izvoditi do 10. aprila .

Od 20.03. do 15. 6. 2023. godine izvodiće se radovi na pojačanom održavanju nadvožnjaka na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Jagodina - petlja Ćuprija, u blizini Ćuprije.

U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u oba smera u dužini od oko 600 metara.

U ponedeljak 20. marta u periodu od 7.30 do 16 časova, izvodiće se radovi na urezivanju induktivnih petlji na državnom putu IB reda broj 13, Beograd - Čenta, kod petlje Kovilovo (kod benzinske pumpe „Japanski Cvet“).

U zoni radova, u dužini od 100 metara, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od 20. marta u periodu od 7 do 17 časova, svakog radnog dana i subotom, izvodiće se radovi na rekonstrukciji ulice Kralja Aleksandra I, na državnom putu I B reda broj 26, deonica Beograd – Obrenovac, na teritoriji opštine Obrenovac.

Radovi će se izvoditi od novog kružnog toka do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicoa saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Planirani rok završetka radova je 1.april ukoliko vremenski uslovi to dozvole, navedeno je u saopštenju.


18.03.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO