Srbija postaje turistička atrakcija, za nepuna dva meseca zabeležen rast broja stranih gostiju: Vučić na otvaranju 45. Međunardnog saja turizma u Beogradu (FOTO)     ·     Niko iz Čačka nije otišao gladan i žedan, al je apsolutna laž da su parama iz budžeta plaćane privatne proslave: Prvi čovek Čačka oštro demantovao navode o potrošenom novcu na iće i piće     ·     Odjednom se sručilo sa neba: Jak grad pogodio ivanjička sela, obelela dvorišta i livade     ·     Karate kid Jana sa 200 medalja: Desetogodišnja devojčica iz Kragujevca srpsko je čudo u teškoj borilačkoj veštini, sa zlatom u rukama popela se na svetski tron (FOTO)     ·     Nasred puta zasađen beli bor, vozači prolaze u čudu: Hit slika iz sela Zaovine na Tari, domišljati meštani postavili neobičnu "dekoraciju" (FOTO)     ·     Cveta privreda u Lučanima: Izvoz proizvoda u vrednosti od 89 a uvoz 48 miliona evra, najviše se izvozilo sveže i zamrznuto voće     ·     Pet beba iz Šumadije obolelo od velikog kašlja     ·     Nikako da se dozovu pameti, paljenjem niskog rastinja dovode i svoj život u opasnost: Preko 60 požara Čačani izazvali na otvorenom     ·     Dete preminulo u Puli, utvrđuju se sve okolnosti tragedije     ·     Cene energenata neće rasti     ·     Dovezao pun kamion smeća i istovario gde ne treba: Bahati pojedinac zgrozio Ivanjičane, na teritoriji ove opštine sve više divljih deponija     ·     Muke po poljoprivredniku: Zbog ovog se voćari i povrtari u Zapadnoj Srbiji obraćaju advokatima, razgraničavanje imanja ali i davanje zemlje u zakup najčešći problemi     ·    


Vozači, ovo obavezno pročitajte! Najavljene izmene u saobraćaju zbog radova na putevima


Prema informacijama AMSS, danas u periodu od 9 do 16 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na delu auto-puta petlja Beograd - petlja Ostružnica, u smeru ka Nišu.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, a radovi će se izvoditi u voznoj traci i biće obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na delu državnog puta I B reda broj 31, na deonici Raška - Jarinje, izvode se radovi rasterećenja kosine u mestu Kaznoviće.

U periodu od 7 do 16 časova najavljene su povremene obustave saobraćaja od 30 minuta.

Nakon 16 časova postoji sefamorska signalizacija koja reguliše saobraćaj - naizmenično propuštanje.

Radovi će se izvoditi do 10. aprila .

Od 20.03. do 15. 6. 2023. godine izvodiće se radovi na pojačanom održavanju nadvožnjaka na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Jagodina - petlja Ćuprija, u blizini Ćuprije.

U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u oba smera u dužini od oko 600 metara.

U ponedeljak 20. marta u periodu od 7.30 do 16 časova, izvodiće se radovi na urezivanju induktivnih petlji na državnom putu IB reda broj 13, Beograd - Čenta, kod petlje Kovilovo (kod benzinske pumpe „Japanski Cvet“).

U zoni radova, u dužini od 100 metara, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od 20. marta u periodu od 7 do 17 časova, svakog radnog dana i subotom, izvodiće se radovi na rekonstrukciji ulice Kralja Aleksandra I, na državnom putu I B reda broj 26, deonica Beograd – Obrenovac, na teritoriji opštine Obrenovac.

Radovi će se izvoditi od novog kružnog toka do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicoa saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Planirani rok završetka radova je 1.april ukoliko vremenski uslovi to dozvole, navedeno je u saopštenju.


18.03.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO