Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Divan primer sloge u selu Osoje kod Prijepolja, po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)     ·     Vatreni obračun u Kolašinu: Zapaljen skupoceni audi, osumnjičeni za ovo delo prilikom hapšenja napao policajce     ·     Ekološka bomba kod Topole se konačno sanira: Nesanitarna deponija Torovi svaki čas gori, uzrok je nepažnja pojedinica koji tragaju za sekundarnim sirovinama     ·     Pune ruke posla za Hitnu pomoć tokom vremenskog rolerkostera: Najviše se javljali bolesnici koje pate od visokog pritiska i astmatičari     ·     Sinoć napadnut mladić na Autokomandi u Beogradu     ·     Lazoviću i Katniću određen pritvor     ·     Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara     ·     U Srbiji još danas toplo, od sutra osetno hladnije     ·     Drama na ulicama Novog Pazara: Mladić bežao od policije pa udarao u parkirane automobile, tokom filmske potere iz vozila izbacio nož     ·     Srbin sa međunarnodne poternice Interpola uhapšen na crnogorskoj granici: Osumnjičen za trgovinu drogom, određuje mu se ekstradicionog pritvor     ·     Dečak (5) se ugušio čepom od soka u hraniteljskoj porodici: Horor kod Kučeva     ·     Vučić avionom Er Srbije stigao u Mostar: Započeo dvodnevnu posetu BiH     ·    


Autor: RINA.rs


Srušila nam se pred očima, vatra је progutala sve što smo imali: Prava drama u selu Prijevor, veliki požar izbio na porodičnoj kući Tankosića (FOTO)


Čačak - Prava drama odigrala se u selu Prijevor kada je pred očima ukućana za nepunih pola sata vatra odnela sve što su godinama stvarali. Veliki požar progutao je kuću, nameštaj i sve što su imali. Bez krova nad glavom ostala je tročlana porodica Tankosić.

- Sve nam je izgorelo. Ne može se rečima opisati osećaj dok gledate kako vam plamen sve uništava, kako pada krov na kući koju ste gradili. Zadesila nas je prava katastrofa, ostali smo bez svega, vidno potresena i kroz suze kaže Lela Tankosić za RINU.

Uzrok izbijanja ovog požara najverovatnije je odžak. Na lice mesta odmah po prijavi stigla je ekipa vatrogasaca koji su uspeli da lokalizuju vatru, ali ipak nisu mogli da sačuvaju kuću od koje su sada ostali samo goli zidovi.

Osim Tankosića, onim što im se dogodilo potresene su i njihove komšije koje za ovu vrednu porodicu imaju samo pohvalne reči.


29.03.2023.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO