Oduševljena sam izborom, sad znam gde ću za doček: Čačanke i Čačani u novu 2024. godinu ulaze sa Peđom Jovanovićem, 13 dana kasnije nastupa legenda - Goran Bregović     ·     Ivana se herojski bori sa dva kancera i ima da poruči samo jedno: Preventivni pregledi čuvaju zdravlje i živote, mobilni mamograf sada postavljen i ispred Doma zdravlja u Čačku     ·     Beograd je najposećenije mesto u Srbiji, a odmah zatim on: Mnogi kritikuju Zlatibor a skoro svi na njega i dalje idu, ova planina potpuno spremna za novu zimsku sezonu i obaranje rekorda (FOTO)     ·     Hvala svima: Novak je veći ćovek nego igrač     ·     Fond PIO upozorava penzionere na pokušaje prevara u vezi lažnih poziva za preuzimanje kartica     ·     Vatra progutala preko 100 kvadrata kuće: Sedmočlana porodice Spasić ostala bez krova nad glavom, od njijovog doma ostalo samo zgarište (FOTO)     ·     Veliki dan za Srbiju: Otvara se deonica autoputa do Koševa     ·     Muškarac leži glavom okrenut ka zemlji, dok mu policija stavlja lisice na ruke: Hapšenje naočigled brojnih prolaznika ispred kladionice u Novom Pazaru     ·     Jedno lice nastradalo u nesreći kod Knića, drugo teško povređeno: Ekipe kragujevačke Hitne pomoći tokom prethodna 24 sata imale pune ruke posla     ·     Snažan zemljotres pogodio Petrovac na Mlavi: Kuće se ozbiljno zatresle     ·     Trodnevna obuka za pripadnike jedinica civilne zaštite     ·     Dolijali kopači tunela u Podgorici: Uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su ukrali naočare u vrednosti skoro 47.000 evra - odrđeno im zadržavanje do 72 sata     ·    


Autor: RINA.rs


Policija pretražuje imanje i teren oko Drine, potraga za Novakom i dalje traje: Poljoprivredniku iz Bajine Bašte svak trag se gubi u ponedeljak, sestra zatekla otvorena vrata i puštene ovce


Bajina Bašta - Potraga za pojloprivrednikom Novakom Lazićem (65) iz sela Crvice kod Bajine Bašte i dalje traje. Na lice mesta i njegovo imanje jutros je stigla policija koja pretražuje teren, a kako su naveli članovima porodice, pošto je blizu reka Drina pretražiće i to područje.

- Novaku se svaki trag gubi od ponedeljka popodne. Prepodne je bio u gradu i čuli smo se, nakon toga kad sam ga zvala, telefon mu je bio nedostupan što mi nije bilo čudno jer u selu ponekad nema signala. Juče ujutru sam odmah otišla na imanje, jer živim u selu udaljenom oko 15 kilometara udaljenog od njegove kuće. Zatekla sam otvorena vrata, radio koji svira, mali haos u kući, prevrnutu stolicu.. pa sam to malo sredila sve nadajući se da je u štali kod ovaca i da će se pojaviti, kaže za RINU Novakova sestra Negosava.

Međutim, kako je vreme prolazilo a on se nije pojavljivao Negosava je krenula do štale, međutim tamo je zatekla neobičan prizor.

- Pripremio je da namiri ovce, ali ih nije zatvorio i one su prešle u komšijinu livadu. To se nikad nije dešavalo jer on mnogo vodi računa o ovcama, brine o svemu. Tada sam znala da nešto nije u redu i pozvala policiju. Ne znam šta je moglo da se dogodi, dodaje Negosava koja je i danas u potrazi za bratom u selu Crvica.

Ona dodaje da se on definitivno tog dana kad se poslednji put čula sa njim, vratio u selo iz grada, jer je u kući pronašla njegov mobilni telefon, novac i dokumenta.


19.04.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO