Uništene i razlupane kajsije sedam dana pre berbe: Voćari iz podjeličkih sela i danas sabiraju ogromnu štetu koju je donelo nevreme (FOTO)     ·     Mladi arheolog u Srbiji napravio kamp jedinstven na Balkanu: Kroz Magličgrad prošlo na desetine volontera iz čitavog sveta, oni podno tvrđave žive kao što se živelo nekad (FOTO)     ·     Đurić sa mađarskim ambasadorom o političkoj situaciji u Evropi i regionu     ·     Beograđanin prebio suprugu, pa joj pretio sekirom     ·     Mladić napao maloletnike u parku i uzeo im novac: Incident u centru Podgorice, bahati vinovnik pronađen i uhapšen     ·     Plemenjača i zlatica su najveće pošasti među srpskim krompirima: Ovako Slavko iz Ljubića čuva svoj rod, vremenske prilike otežavaju posao povrtarima (FOTO)     ·     Odmah su pritrčali da izvuku povređene: Teška nezgoda kod Požege, automobil prevrnut na krov a saobraćaj u prekidu     ·     Prijepolje podnosi kandidaturu za organizaciju 61.MOSI     ·     Beba i žena povređene u teškoj nezgodi u Novom Pazaru: Izgubila kontrolu nad volanom i udarila u betonski stub     ·     Malinari ponovo na sastanku sa ministrom     ·     Čačak slavi svoju slavu Spasovdan, liturgiju služi mitropolit Justin: Veličanstvene litije večeras će proći kroz grad (FOTO)     ·     Teške opekotine zahvatile 40 odsto tela: Muškarac teško povređen u nezgodi, hitno iz Čačka prebačen za Beograd     ·    


Autor: RINA.rs


Tragičan kraj: Novakovo beživotno telo pronađeno u šumi, dva kilometra od kuće u kojoj je živeo sam


Bajina Bašta - Nakon detaljne pretrage terena pronađeno je telo Novaka Lazića (65) u šumi oko dva kilometra udaljeno od kuće u kojoj je živeo sam. Daljom istragom biće utvrđeno da li je umro prirodnom smrću ili nastradao. Njegova sestra Negoslava koja se medijima obratila za pomoć kako bi što pre pronašla brata, potvrdila je ovu nesrećnu vest.

- Nadala sam se da će se ipak pojaviti živ, ali eto sudbina je htela drugačije. Zadnju reč kako je izgubio život daće doktori i policija. Čim sam juče došla i videla otvorena vrata i ovce koje su pobegle iz štale jer ih nije zatvorio znala sam da nešto nije u redu, kaže Negoslava za RINU.

Njoj su tokom jučerašnjeg dana u potrazi pomagale komšije, a na lice mesta stigla su jutros i pripadnici policije koji su izvršili osežnu pretragu terena.


19.04.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO