Seoba medveda na Povlen: Lovci primetili tragove krupne životinje svuda u lovištu, došle najmanje tri odrasle jedinke i njihovi mladi (FOTO)     ·     Udaren pešak na ulazu u Ivanjicu: Muškarac (60) zadobio teške povrede glave i ekstremiteta     ·     Majka i kćerka povređene u silovitom sudaru u centru Tutina: Smrskani audi i mercedes, delovi vozila i staklo rasuti svuda po putu     ·     Jezivo nasilje u Novom Pazaru: Maskirani napadač upao u ugostiteljski objekat i nožem izbo mladića u vrat i grudi     ·     Tragičan kraj: Preminuo odbornik iz Topole koji se polio benzinom i zapalio     ·     Horor u Novom Pazaru, u pucnjavi ranjene dve osobe: Napadač ispalio hice i pobegao, povređeni odmah prebačeni u bolnicu (FOTO)(VIDEO)     ·     Čudo prirode u voćnjacima zapadne Srbije: Kod Lukića i Filipovića procvetale višnje i trešnje kao da je proleće, a ne početak jeseni (FOTO)     ·     Meci završili u nogama, ranjeni muškarac otkrio da je u njega pucano iz automobila: Detalji pucnjave u Priboju, za napadačem policija i dalje traga     ·     Naoružana i maskirana lica upala u dvorište manastira, povremeno se čuju pucnji: Eksluzivne fotografije sa Kosova iz sela Banjska (FOTO)     ·     Preko administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak nije dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju     ·     Mladić iz Sjenice se utopio u Ulcinju     ·     Tanasković: Pčelarima od sledeće godine subvencije od 1.000 dinara po košnici     ·    


Autor: RINA.rs


Tragičan kraj: Novakovo beživotno telo pronađeno u šumi, dva kilometra od kuće u kojoj je živeo sam


Bajina Bašta - Nakon detaljne pretrage terena pronađeno je telo Novaka Lazića (65) u šumi oko dva kilometra udaljeno od kuće u kojoj je živeo sam. Daljom istragom biće utvrđeno da li je umro prirodnom smrću ili nastradao. Njegova sestra Negoslava koja se medijima obratila za pomoć kako bi što pre pronašla brata, potvrdila je ovu nesrećnu vest.

- Nadala sam se da će se ipak pojaviti živ, ali eto sudbina je htela drugačije. Zadnju reč kako je izgubio život daće doktori i policija. Čim sam juče došla i videla otvorena vrata i ovce koje su pobegle iz štale jer ih nije zatvorio znala sam da nešto nije u redu, kaže Negoslava za RINU.

Njoj su tokom jučerašnjeg dana u potrazi pomagale komšije, a na lice mesta stigla su jutros i pripadnici policije koji su izvršili osežnu pretragu terena.


19.04.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO