Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Tragičan kraj: Novakovo beživotno telo pronađeno u šumi, dva kilometra od kuće u kojoj je živeo sam


Bajina Bašta - Nakon detaljne pretrage terena pronađeno je telo Novaka Lazića (65) u šumi oko dva kilometra udaljeno od kuće u kojoj je živeo sam. Daljom istragom biće utvrđeno da li je umro prirodnom smrću ili nastradao. Njegova sestra Negoslava koja se medijima obratila za pomoć kako bi što pre pronašla brata, potvrdila je ovu nesrećnu vest.

- Nadala sam se da će se ipak pojaviti živ, ali eto sudbina je htela drugačije. Zadnju reč kako je izgubio život daće doktori i policija. Čim sam juče došla i videla otvorena vrata i ovce koje su pobegle iz štale jer ih nije zatvorio znala sam da nešto nije u redu, kaže Negoslava za RINU.

Njoj su tokom jučerašnjeg dana u potrazi pomagale komšije, a na lice mesta stigla su jutros i pripadnici policije koji su izvršili osežnu pretragu terena.


19.04.2023.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO