Udaren pešak na ulazu u Ivanjicu: Muškarac (60) zadobio teške povrede glave i ekstremiteta     ·     Majka i kćerka povređene u silovitom sudaru u centru Tutina: Smrskani audi i mercedes, delovi vozila i staklo rasuti svuda po putu     ·     Jezivo nasilje u Novom Pazaru: Maskirani napadač upao u ugostiteljski objekat i nožem izbo mladića u vrat i grudi     ·     Tragičan kraj: Preminuo odbornik iz Topole koji se polio benzinom i zapalio     ·     Horor u Novom Pazaru, u pucnjavi ranjene dve osobe: Napadač ispalio hice i pobegao, povređeni odmah prebačeni u bolnicu (FOTO)(VIDEO)     ·     Čudo prirode u voćnjacima zapadne Srbije: Kod Lukića i Filipovića procvetale višnje i trešnje kao da je proleće, a ne početak jeseni (FOTO)     ·     Meci završili u nogama, ranjeni muškarac otkrio da je u njega pucano iz automobila: Detalji pucnjave u Priboju, za napadačem policija i dalje traga     ·     Naoružana i maskirana lica upala u dvorište manastira, povremeno se čuju pucnji: Eksluzivne fotografije sa Kosova iz sela Banjska (FOTO)     ·     Preko administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak nije dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju     ·     Mladić iz Sjenice se utopio u Ulcinju     ·     Tanasković: Pčelarima od sledeće godine subvencije od 1.000 dinara po košnici     ·     Moguće detonacije u kamenolomu kod Kragujevca: Uništavaju se ručne bombe i privredni eksploziv oduzeti u sudskim sporovima     ·    


Autor: RINA.rs


Nadam se da ću biti dostojan časti i odgvornosti koja mi je ukazana: Miloš Vučević izabran za novog predsednika SNS, prvi put sa te funkcije se obratio medijima (FOTO)(VIDEO)


Kragujevac - Miloš Vučević, dosadašnji potpredsednik Srpske napredne stranke i trenutni ministar odbrane u Vladi Srbije, izabran je danas na vanrednoj sednici Skupštine SNS za njenog novog predsednika. Nakon završetka sednice obratio se medijima, prvi put kao prvi čovek vladajuće stranke.

- Veliika je čast, ali i odgovornost kad preuzmete stranku od čoveka kao što je Aleksandar Vučić, tako razvijenu i toliko brojnu. To je svakako i veliki izazov i nadam se da ću biti dostojan odgovornosti i časti koja mi je ovo odlukom ukazana. Neću raditi sam, več kao i do sada uvek i isključivo kao timski igrač, da se vodi računa o našoj državi Srbiji, rekao je Vučević.

On je dodao će njegova vrata biti otvorena za sve političike oponente, za razgovor i zajedničko rešenje problema koji postoji. Ono što je potvrdio jeste izjava Aleksandra Vučića da nikakvih prelaznih Vlada neće biti.

- Otvoreni smo za svaki vid dijaloga, za pregovore oko izbora koji mogu, ukoliko bude takav dogovor, da se održe ranije. Ono što je ključnoo jeste da se vlast neće menjati na ulicama, kroz bilo kakvo nasilje već samo i isključivo da izborima, voljom građana, dodao je novi predsednik Srpske napredne stranke.

 
27.05.2023.Fotografije


Videox
  Prijava na RINAPRO