Mladi arheolog u Srbiji napravio kamp jedinstven na Balkanu: Kroz Magličgrad prošlo na desetine volontera iz čitavog sveta, oni podno tvrđave žive kao što se živelo nekad (FOTO)     ·     Đurić sa mađarskim ambasadorom o političkoj situaciji u Evropi i regionu     ·     Beograđanin prebio suprugu, pa joj pretio sekirom     ·     Mladić napao maloletnike u parku i uzeo im novac: Incident u centru Podgorice, bahati vinovnik pronađen i uhapšen     ·     Plemenjača i zlatica su najveće pošasti među srpskim krompirima: Ovako Slavko iz Ljubića čuva svoj rod, vremenske prilike otežavaju posao povrtarima (FOTO)     ·     Odmah su pritrčali da izvuku povređene: Teška nezgoda kod Požege, automobil prevrnut na krov a saobraćaj u prekidu     ·     Prijepolje podnosi kandidaturu za organizaciju 61.MOSI     ·     Beba i žena povređene u teškoj nezgodi u Novom Pazaru: Izgubila kontrolu nad volanom i udarila u betonski stub     ·     Malinari ponovo na sastanku sa ministrom     ·     Čačak slavi svoju slavu Spasovdan, liturgiju služi mitropolit Justin: Veličanstvene litije večeras će proći kroz grad (FOTO)     ·     Teške opekotine zahvatile 40 odsto tela: Muškarac teško povređen u nezgodi, hitno iz Čačka prebačen za Beograd     ·     Drama u Novom Pazaru: Devojčicu staru deset godina udario automobil, sa teškim povredama prebačena u bolnicu     ·    


Autor: RINA.rs


Nadam se da ću biti dostojan časti i odgvornosti koja mi je ukazana: Miloš Vučević izabran za novog predsednika SNS, prvi put sa te funkcije se obratio medijima (FOTO)(VIDEO)


Kragujevac - Miloš Vučević, dosadašnji potpredsednik Srpske napredne stranke i trenutni ministar odbrane u Vladi Srbije, izabran je danas na vanrednoj sednici Skupštine SNS za njenog novog predsednika. Nakon završetka sednice obratio se medijima, prvi put kao prvi čovek vladajuće stranke.

- Veliika je čast, ali i odgovornost kad preuzmete stranku od čoveka kao što je Aleksandar Vučić, tako razvijenu i toliko brojnu. To je svakako i veliki izazov i nadam se da ću biti dostojan odgovornosti i časti koja mi je ovo odlukom ukazana. Neću raditi sam, več kao i do sada uvek i isključivo kao timski igrač, da se vodi računa o našoj državi Srbiji, rekao je Vučević.

On je dodao će njegova vrata biti otvorena za sve političike oponente, za razgovor i zajedničko rešenje problema koji postoji. Ono što je potvrdio jeste izjava Aleksandra Vučića da nikakvih prelaznih Vlada neće biti.

- Otvoreni smo za svaki vid dijaloga, za pregovore oko izbora koji mogu, ukoliko bude takav dogovor, da se održe ranije. Ono što je ključnoo jeste da se vlast neće menjati na ulicama, kroz bilo kakvo nasilje već samo i isključivo da izborima, voljom građana, dodao je novi predsednik Srpske napredne stranke.

 
27.05.2023.Fotografije


Videox
  Prijava na RINAPRO