Srbija postaje turistička atrakcija, za nepuna dva meseca zabeležen rast broja stranih gostiju: Vučić na otvaranju 45. Međunardnog saja turizma u Beogradu (FOTO)     ·     Niko iz Čačka nije otišao gladan i žedan, al je apsolutna laž da su parama iz budžeta plaćane privatne proslave: Prvi čovek Čačka oštro demantovao navode o potrošenom novcu na iće i piće     ·     Odjednom se sručilo sa neba: Jak grad pogodio ivanjička sela, obelela dvorišta i livade     ·     Karate kid Jana sa 200 medalja: Desetogodišnja devojčica iz Kragujevca srpsko je čudo u teškoj borilačkoj veštini, sa zlatom u rukama popela se na svetski tron (FOTO)     ·     Nasred puta zasađen beli bor, vozači prolaze u čudu: Hit slika iz sela Zaovine na Tari, domišljati meštani postavili neobičnu "dekoraciju" (FOTO)     ·     Cveta privreda u Lučanima: Izvoz proizvoda u vrednosti od 89 a uvoz 48 miliona evra, najviše se izvozilo sveže i zamrznuto voće     ·     Pet beba iz Šumadije obolelo od velikog kašlja     ·     Nikako da se dozovu pameti, paljenjem niskog rastinja dovode i svoj život u opasnost: Preko 60 požara Čačani izazvali na otvorenom     ·     Dete preminulo u Puli, utvrđuju se sve okolnosti tragedije     ·     Cene energenata neće rasti     ·     Dovezao pun kamion smeća i istovario gde ne treba: Bahati pojedinac zgrozio Ivanjičane, na teritoriji ove opštine sve više divljih deponija     ·     Muke po poljoprivredniku: Zbog ovog se voćari i povrtari u Zapadnoj Srbiji obraćaju advokatima, razgraničavanje imanja ali i davanje zemlje u zakup najčešći problemi     ·    


Autor: RINA.rs


Gori automobil na magistrali, ogroman plamen uplašio prolaznike: Saobraćajni incident kod Zlatibora, vatrogasci - spasioci stigli na lice mesta


Užice - Na magistralnom putu Užice - Zlatibor došlo je do incidenta u saobraćaju kada se zapalio putnički automobil. Na lice mesta odmah su stigli vatrogasci spasioci koji pokušavajuda ugase vatru. 

- Plamen je bio ogroman, vozilo stoji na proširenju pored puta. Putnici su nadam se na vreme izašli iz vozila, kaže za RINU jedan od očevidaca. 

Daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok ove nezgode. Do samozapaljivanja vozila najčešće dolazi zbog neisrpavnosti, stoga se na sve vozače apeluje da svoje vozilo provere pre polaska na duži put.


17.07.2023.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO